mas stastie ze tam nejdem lebo by som bol asi prvy kto by mal pripomienky na pocasieLigogo píše:Kua, sak teda... ked som mal rozbitu prevodovku a prasknute tesnenie, tak som prisiel. Teraz mam auto v poriadku + nove kolesa a hudbu...tak sa musim prist pochvalit.
Este aj pocasie som zajednal. Objednal som jasno az polooblacno... Nepacil sa Vam dažd ani prudke slnko...tak teraz to musi byt OK. Ak sa nebude niekomu pacit, nech sa nestazuje.
Punto stretko Bojna
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Dvojdnove punto stretko - Bojna 16-17.5.09
Čierny Punťo 1,2 16V 2000
http://palex.rajce.idnes.cz/puntak/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palex.rajce.idnes.cz/puntak/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
kolesa su super aj hudbaLigogo píše:Kua, sak teda... ked som mal rozbitu prevodovku a prasknute tesnenie, tak som prisiel. Teraz mam auto v poriadku + nove kolesa a hudbu...tak sa musim prist pochvalit.
Este aj pocasie som zajednal. Objednal som jasno az polooblacno... Nepacil sa Vam dažd ani prudke slnko...tak teraz to musi byt OK. Ak sa nebude niekomu pacit, nech sa nestazuje.
Facebook-Robert Beker Pechac
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
sorry kamo ,asi som bol vcera prepracovany ,som si ta pomilil s GReddy lebo mate podobne punta ,vies idem asi kupovat daky domcek na bydleni alebo bytik pre seba ,tak si vybavujem uver a ine veci okolo toho ,tak mam plnu hlavu inych veci som si ta splietol s GReddy ,no trapas ,ale co stava sa ,asi som fakt uz prepracovany ,este ze je teraz ten zraz ,sa trochu odreagujem to pomoze a bororo je liek na vsetky problemyLigogo píše:Čo tu riešite, že JA ...ujo LIGO neprídem, ved Vás tu už čakám !!!!
Nikto nikde nepísal, že nejdem...
Beriem aj gril, aj borovičku, aj borovičku, aj borovičku, aj niečo iné alkoholické a asi aj borovičku.
A hudbu tiež a knej borovičku!!!
Becker: O 10:30 budem na MGM.
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
mozu aj traktore padat ,ja mam pocasie na haku ,preto su tam chatky aby sa dalo bavit aj vnutri v pripade nepriazniveho pocasiapalec píše:mas stastie ze tam nejdem lebo by som bol asi prvy kto by mal pripomienky na pocasieLigogo píše:Kua, sak teda... ked som mal rozbitu prevodovku a prasknute tesnenie, tak som prisiel. Teraz mam auto v poriadku + nove kolesa a hudbu...tak sa musim prist pochvalit.
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ZRAZOVA NALEPKA
- SpiritWolker
- Všeználek
mafi - ja pridem v sobotu vecer aj s priatelkou, je tam pre mna rezervovana izba alebo aspon jedna postel? a kolko euro si mam pre teba pripravit?
daj mi co najskôr vediet aby som sa vedel podla toho zariadit
daj mi co najskôr vediet aby som sa vedel podla toho zariadit
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
radsej mi zavolaj okolo obeda v sobotu ,ja ti poviem potom ci je volne ,takto to tazko povedat
------------------------------------
Pre ostatnych ,17 .5. o 13:00hod-19:00hod , sa kona v Trnave oficialny zraz v obci Vlckovce ,zidu sa tam hociake tuning auta a budu tam sprinty ........takze z Bojnej povedie tentokrat okruzna jazda knam do Trnavy ,respektive na ten zraz ,takze v Nedelu 17-nasteho sa zbojnej vyraza o 12:00 ,takze kto planuje prist iba v Nedelu do Bojnej tak nech si svihne aby stihol punto zraz a aj okruznu jazdu
------------------------------------
Pre ostatnych ,17 .5. o 13:00hod-19:00hod , sa kona v Trnave oficialny zraz v obci Vlckovce ,zidu sa tam hociake tuning auta a budu tam sprinty ........takze z Bojnej povedie tentokrat okruzna jazda knam do Trnavy ,respektive na ten zraz ,takze v Nedelu 17-nasteho sa zbojnej vyraza o 12:00 ,takze kto planuje prist iba v Nedelu do Bojnej tak nech si svihne aby stihol punto zraz a aj okruznu jazdu
-
- Zkušenej Fiaťák
kade sa pojde do vlckoviec?
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
bud cez Hlohovec,alebo cez Nitru ,to sa dohodneme este
-
- Zkušenej Fiaťák
bojna-urmince-velke ripnany-hlohovec-dvorniky-sered-vlckovce
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
cez dvorniky ?hm ,ja som myslel cez Sulekovo na Sered ,ked uz alebo do Trnavy ,ale najlepsie by to bolo :Bojna -Nitra ,Nitra -Trnava -po dialnici ,tak by to bolo paradne a rychle ,po dialnici sme este nemali okruznu a stade by sme zisli pred Trnavovou do tych Vlckoviec ,jednoducha a nekomplikovana cesta ,ale ako vravim nazraze sa dohodneme este
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kua o 12oo odchod? Sak to budeme este v liehu !!! Ja s Teom budeme moct šoferovať az v pondelok poobede
Nitra-Trnava treba dialničnú nalepku...uz ma tam raz chytili. Kazdý ju nebude mať.....
Nitra-Trnava treba dialničnú nalepku...uz ma tam raz chytili. Kazdý ju nebude mať.....
Punto 1,2 8v
no uz sa to blizi pomaly chlast nakupeny uz len vyrazit
- feldino
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kedy asi sa tam zacnete stretat?