mam taky 1,2 8V a mam tam 15ctky. 195/50/15. ve 4 ech těžších lidech(90Kg) budeš škrtat o zadní lemy.Asi by to chtělo sportovní pružiny,aspoň já do nich půjdu.Protože je to blbý jak to chytá o ten lem.Je to sice jen na různejch hupech,ale ty gumy tim jdou hrozně do prdele.Jo a ještě k tej spotřebě,to ti bohužel nemůžu porovnat protože tyhle pneu a kola tam mam od tý doby co to punto mam,tak nevim kolik to žralo na těch 14ctkách. teď si myslim něco kolem těch 6-7l.
prosím o radu zda je možné na punto sporting r.v. 2000 dát kola 7,5x16 ET35 a na to gumy 205/49 R16.... nechcou se mi do toho vrážet peníze když nevím jestli to půjde bez nějakých úprav na blatnících apod.... v pneuservisu si nebyli jistí tak doufám že někdo máte tenhle rozměr a poradíte mi...
No ako by som ti to povedal... s tymto nezajdes ani po mestach bez problemov, verim ze tie disky budu po par km krive.. Galusky patria na bicykel, nie na auto..
Arrow79 píše:No ako by som ti to povedal... s tymto nezajdes ani po mestach bez problemov, verim ze tie disky budu po par km krive.. Galusky patria na bicykel, nie na auto..
este doplnim, ze by to bolo v pohode, keby sme nemali cesty ako v Indii alebo Ugande...
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D