Martinezcze píše:to Dohy: Mam dobrej vzor
to Katy: Diky za moralni podporu, a jsem rad, ze jste v pohode dorazili domu, pocasi se tu opravdu zblaznilo...
mas jako po mě jo ?:D aha... tak to asi nejsi jediny no : ) Je to tak lepsi VL. zkusenost 3.5.08 na rozkosi první bylo , Ty voe vesto prijel ;)
Dohy píše:nedramatizuj to ... De o to ze kdyz prijedes pak treba na ten pul rocni srazek tak je z toho prima pocit mit neco jinyho a kazdy ti to vocumuje... atd
akoratze na neketre novinky se muze zapomenout, pac ne vsichni je vi protoze je nemohli drive predtim nikde zaznamenat a tak si vsimnou treba jen celku.
ja proste v tom nic super nevidim - tajit.
pak to taky muze vypadat tak, ze se nic nedela !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Dohy píše:nedramatizuj to ... De o to ze kdyz prijedes pak treba na ten pul rocni srazek tak je z toho prima pocit mit neco jinyho a kazdy ti to vocumuje... atd
akoratze na neketre novinky se muze zapomenout, pac ne vsichni je vi protoze je nemohli drive predtim nikde zaznamenat a tak si vsimnou treba jen celku.
ja proste v tom nic super nevidim - tajit.
pak to taky muze vypadat tak, ze se nic nedela !
tak at to tak vypada ona se DISKUSE O TOM rozvede vzdy po sraze ... jako to bylo u me..
nic prozrazuj ... jsou tu taci co by te mohli okopčit a to nikdo nechce vsichni az na katy vime,ze na autech delame a ze tunime. Jen proste nic nerikame. to neni hadaní : ) a myslim si ze v galerii nase punta ty zmeny videt jsou a nejen tu ale na srazech taktez
stejne te casem nekdo muze zkopirovat... akorat te to sere o to min, ze ty si svoje uzijes a pak si muzes rikat, ze mas good khár ze te nekdo kopči
Dohy, ja to proste nikdy nepochopim nejake tajnustkarstvi, ale rozmohlo se to tady kurevsky. za to ti dam taky jednou asi nejakou trofej
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Katy píše:stejne te casem nekdo muze zkopirovat... akorat te to sere o to min, ze ty si svoje uzijes a pak si muzes rikat, ze mas good khár ze te nekdo kopči
Dohy, ja to proste nikdy nepochopim nejake tajnustkarstvi, ale rozmohlo se to tady kurevsky. za to ti dam taky jednou asi nejakou trofej
Katy , Dekuji ... nezapomen ze trofeje mi predavas VZDY JEN ty aspon neco je tu podle me ne katy ale tak pochop neco vytvoris na aute a nez prijedes na sraz , tak to ma nekolik aut. a kde je ten efekt?