MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
normalne nechapem ako sa ti to auticko pekne meni...paradicka...urobil si na nom dost roboty...mrtne sa mi paci...a inak bez tej kozky to vyzera lepsie
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Peto kožka ostáva na aute, a stickers bude vidno, len keď ju dám dole. Vďaka za pochvalu chlapajda...
vela novych zmien tam mas...ja ked streknem kapotu,tak neplanujem dat kozku..asi potom iba na zimu..sak uvidime,ako sa to vsetko vykluje..tie moje plany..chalanisko,co ma to cervene GT-cko zo ZV,tak sa pojdeme v novembri spolu niekam pokecat a pofotit..mozes sa pridat,ak budes mat cas...pojdem kupit od neho svetla z GT..chcel som angel eyesi,ale teraz nemozem vyplut 140evri a potrebujem svetla,lebo moje sa uz nedaju ani len nadstavit
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Rad sa pridám...myslím že to pozvanie môžme dať aj viacerým nie? Ak by mal niekto záujem o zimné stretko...
jasne jasne..ja som za..len neviem,ci niekto by prisiel,lebo mi sme chceli len v BA odchytit nejake pekne miesto na fotky...ziadne vozenie po meste-neni na to cas..len stretnut sa,pokecat si...pofotit sa...keby niekto dosiel aj tak..budeme len radi
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
-
- Všeználek
waw, paradne fotky, paradne auto...na to ze nalepky kade tade po aute nemusim tak ta kapota vyzera velmi dobre...trosku to ozivilo ten prazdny priestor na kapote (myslim tym to, ze punta nemaju masku)...len tak dalej
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
PuntoRacer píše:waw, paradne fotky, paradne auto...na to ze nalepky kade tade po aute nemusim tak ta kapota vyzera velmi dobre...trosku to ozivilo ten prazdny priestor na kapote (myslim tym to, ze punta nemaju masku)...len tak dalej
Vďaka fotené mobilom, no žiadne zrkadlo nemám...
Inak tie nálepky som mal už dlho v hlave, len chvílu trvá kým ich tam človek dá a správne rozmiestni aby si tým bol istý. Rozmýšlal som o nich už veľmi dlho a na nádrži keď som ich mal som si len potvrdil že ich chcem na aute. Som rád že sa páčia, raz budem mať na aute kožku inokedy stickersi a tie niesu pod kožkou vidno...
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
otvorenú hubu som mal ked som to kukal... paradicka
Punto Cabrio
Luxusne fotky, azaj je krajsie bez tej kozky:)
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
- normálne sa neviem rozhodnúť či je krajšie s kožkou alebo s nálepkami ... tak či tak, super fotky, to auto ma štýl
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
bez kozky je to lepsie..ale cez zimu radsej kozku,kvoly kamienkom
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Dakujem pani, pochvala potesi. Celkom ma tesi polemika ci kozka alebo nalepky. Aspon sa mi punto neokuka...coskoro opat nieco nove. Ciao..
Super fotky, super auto... Bez kozky je nadherne, s ni taky! Proste pecka... Punto je takove autko za par korun a ty jsi z nej udelal uplne perfektni stylovku...
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Vďaka hošani ešte raz za vaše postrehy. Dnes som dokončil disky všetky pred striekaním do plniču, takže do piatka ich zamaskujem páskou a pripravím na sobotné striekanie plničom. Potom ich na skúšku hodím na auto a pocvakám, pohrám sa vo photoshope a skúsim si overiť či to bude teda finálne antracitová farba. Hádam sa mi to podarí, lebo som momentálne rozbehaný, tak hádam po večeroch...