MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje - Phuff :-)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- phuff
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje - Phuff :-)
struter.. no ja ne, podla mna to bude bud vola v diere cez ktoru idu sroby na tlmici.. alebo to ze na bokoch tych dier nie su ziadne "silentbloky?" ako na seriovych... hore neni problem dat dve gumene podlozky, ale dole ich tam nenarves
http://gallerymart.zz.mu/2dcc5
- Reklama
- phuff
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
pofotene fugy.. vpredu 1cm, vzadu 0cm..
najnizsie miesto.. pletenec vyfuku.. tak na 1,3 lego panacika s prilbou
najnizsie miesto.. pletenec vyfuku.. tak na 1,3 lego panacika s prilbou
- Přílohy
-
- pic01.jpg (189.29 KiB) Zobrazeno 2815 x
-
- pic02.jpg (102.72 KiB) Zobrazeno 2815 x
-
- pic3.jpg (80.92 KiB) Zobrazeno 2815 x
- phuff
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ved vrch dezenu po zaciatok blatnika (najvyssi bod gumy teda).. ano koleso je vnutri samozrejme..
ja mam vzadu 0,5 cm a v predu 0 cm suchal som tie pliesky co tam trcia na uchytenie naraznika, ale vyhol som ich dohora a nesucha uz nic zatial som spokojny na maximum...a mne uz po cca 200km prestalo na 80% to buchanie zo zadu...asi to tam nejak sadlo
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
tie zadne tlmice maju silentbloky uz v sebe,len ich pri namontovani nevidno,lebo su tiez zatrete zltou farbou a vyzera to ako celok...ono v podstate to cele kadial ide skrutka je "silentblok"....ja si skor myslim ze to robia tie dolne ulozenia co sa na nich nastavuje vyska..."zelezo o zelezo"....ale ako vravim-mne to uz celkom stichlo...ale mozno to budem este riesit-dal by som na tu maticu s ktorou nastavujes vysku nejaku gumu a nato strunu,mozno by to prestalo....treba vyskusatphuff píše:struter.. no ja ne, podla mna to bude bud vola v diere cez ktoru idu sroby na tlmici.. alebo to ze na bokoch tych dier nie su ziadne "silentbloky?" ako na seriovych... hore neni problem dat dve gumene podlozky, ale dole ich tam nenarves
pockajte ked povezete troch styroch ludi v auto a o piatich ani nehovorim mne vrzgaju predne ulozenie tak ich vyhodim a prehodim tam tie stare len ich musim odsrobovat lebo tie matky su tam ako zapecene na tych starych a doporucujem vyhodit aj podbehy
one world, one dream, one car
- phuff
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
struter.. a vlastne vzadu mas aj tie stelovacie matky, ked si tak nizko, lebo ja tam nemam ani jednu, uz len ulozenie.. a aj som si myslel ze tie silentbloky su zatrete ale mne to prislo ako kov
kovvalsky.. ja som momentalne na tom tak ze max 4 ludia v meste a max 3 ludia mimo mesta kym nezahnem ten 1cm toho lemu co je zahnuty dnu dookola.. a predne ulozenia mam nove, takze pohoda jahoda
kovvalsky.. ja som momentalne na tom tak ze max 4 ludia v meste a max 3 ludia mimo mesta kym nezahnem ten 1cm toho lemu co je zahnuty dnu dookola.. a predne ulozenia mam nove, takze pohoda jahoda
aj ja to mam nove ale vrzgato ako svina
one world, one dream, one car
uz som viezol 4och ludi+veci v kufri a uplne v pohode u mna....phuff-mam tam obe tie matice uplne dole na doraz... inak,chcem sa spytat-tie horne ulozenia ste davali tym vybezkom smerom dopredu,alebo dozadu????lebo ja som cital ze by mali byt v predu,ale ja som tam mal od vyroby smerom dozadu,tak som ich nechal tak ako boli...hmmm
Naposledy upravil(a) struter dne 10 črc 2011, 20:24, celkem upraveno 1 x.
a zadok nemam 0,5cm,ale 1,5cm,som sa tak trosku pomylil, teraz to citam
ja som tu farbu trocha oskrabal a je to guma pod tymphuff píše:a aj som si myslel ze tie silentbloky su zatrete ale mne to prislo ako kov
- phuff
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no mam pre seba smutnu spravu, som zistil ze mi hnije zadna podlaha su tam dost fajne diery po oboch stranach... no bude sa to vyvarat.. a cele sa to zospodu aj zvrchu natrie gumoasfaltom.. mozno zvnutra vylepi aj tlmiacimi asfaltovymi platmi..
inak dnes vymeneny olej za plnu syntetiku Castrol EDGE 5W-40, mozno som si to vsugeroval, ze motor ide tichsie aj za studena.. tiez odlepeny blatnik nie ze by sa mi to nelubilo.. ale tiez aj zmena.. nechcem byt tuctovy v okoli kde sa pohybujem, resp. na stranke akej sa pohybujem a 2 tyzdne dozadu vymenene odidene servo Spiritom
inak dnes vymeneny olej za plnu syntetiku Castrol EDGE 5W-40, mozno som si to vsugeroval, ze motor ide tichsie aj za studena.. tiez odlepeny blatnik nie ze by sa mi to nelubilo.. ale tiez aj zmena.. nechcem byt tuctovy v okoli kde sa pohybujem, resp. na stranke akej sa pohybujem a 2 tyzdne dozadu vymenene odidene servo Spiritom
Panove jestli Vám mlátí zadek na kazde díte zkuste si posadit 3 kamarády na zadní sedačky, třetí at skáče na kufru a čtvrtý at se diva pod auto... Mne mlatila do ted zadní náprava o výfuk... 3 servisy a nikdo to nedal do kopy nakonec dopoledne pod autem a vse je v cajku... Pisu z mobilu tak sry za preklepy.
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Jo presne aj mne to mlatilo po vymene vyfuku ako pise kolega az druhy servis sa s tym vyhral rezonovalo to pri pohynani,buchalo pri nerovnostiach,vraj vyfuk buchal na 3 miestach-podlaha,naprava aj tlmic. Moze to zato blba ohnutost vyfukov z druhovyroby-ziaden uz nieje rovnako ohnuty ako ten ktory tam bol od nova.
Bravo 198 1.4 T-jet Sport