MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - zetes ->> BMW
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - zetes ->> BMW
hihi, myslet si to muzes, ale k fiatu me uz nikdo a nic nedonuti... a to z par duvodu a sice... nahon na predek uz nikdy... fiat nema hezky kombajny, snad skoro zadny ani nema zadnej vykon jako u bmw napriklad 150koni (nejslabsi motorizace v D) 210, 280 atd... s minimalni spotrebou coz fiat nema... na 90% od nemcu uz nepujdu... dal planuju bud novy BMW 5 nebo novy BMW 3 ktery bude brzy predstaveny a nebo Mercedesa http://4.bp.blogspot.com/_IUGoVyD9VPY/S ... -16699.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; a pokud nebude nemec tak bude chverolet camaro 2ss ) ale fiat fakt ne, neze by to bylo spatny auto, je suprovy, ale luxusem se hodne niz a jsem clovek co nepujde z lepsiho luxusu na horsi luxus, ale naopak ) clovek si zvykne rychle
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy neříkej Nikdy... Nemyslím že když mně svezeš že se něco změní... Diesela sem měl a nebyl špatnej a jak jsem již psal BMW 330xd nebylo špatný ale nepřesvědčilo mně že by bylo lepší než Punto))) Minulej tejden jsem okusil Mito a do toho bych asi šel a i když mám rád auta praktická tak Mito i když praktičností neoplývá chytlo mně)))
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
zalezi na cloveku ale k fiatu me uz nikdo nedokope BMW, Mercedes ) ono to neni jen o tom svezeni, ale i o udrzbe atd... maji vse dokonale promysleny a tech detailu co usetrispoustu casi... no proste krasa... kazdej den me to auto prekvapuje ) uz se tesim jak zitra budu montovat Angel Eyes
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
peta.smolik píše:Nikdy neříkej Nikdy... Nemyslím že když mně svezeš že se něco změní... Diesela sem měl a nebyl špatnej a jak jsem již psal BMW 330xd nebylo špatný ale nepřesvědčilo mně že by bylo lepší než Punto))) Minulej tejden jsem okusil Mito a do toho bych asi šel a i když mám rád auta praktická tak Mito i když praktičností neoplývá chytlo mně)))
Snad nechceš říct, že Punto je lepší než BMW 330xd
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
lepší horší jak se to vezme 330xd je raketa ale mně prostě nechytlo Zaujalo ano ale že bych po něm nějak toužil to prostě ne! BMW vyrábí dobrý auta ale něco mi tam chybí... A taky konkrétně pro mně nevyužitelný auto bez duše))) Od 18 jezdím jen ve Fiatech je mi 36 a nebudu měnit tým kterej vítězí a toho je důkazem tohle forum)))
Punťa fire, Rosso Tiziano
Pekny auto mas,to jo! taky jsem byl do bmw ujety,jezdil jsem 320d v e92 a m paketem(kombi) a jelo to pekne, vse bylo ok, do te doby,nez jsem zacal jezdit 159 sw 2.4jtd, to auto me okouzlilo, cerna v cervene kuzi a od te doby,jezdim s tim jednou za cas,jinak puntem,tak vim,ze dalsi auto bude alfa, z bmw jsem byl posrany,jelo to jak krava, rizeni,podvozek no vse parada,ale alfa alespon pro me ma jisty vetsi punc , originalitu a to,co clovek snad ani nepopise... bmw je super auto tak ho uzivej,mas nahon na zadek,coz holt alfa nema no
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Namontovany Angel Eyes )
super, hned to inak vyzerá
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
diky, uz se tesim na tmu!! pak sem hodim fota
jo aj ja mam presne take kde si kupoval aspon nieco mame spolocne
one world, one dream, one car
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
bmwstyle.sk :PP
Ty plastove dekly svetla,mas dost vysisovane,nevim kdo,ale vim,ze se to da zrenovovat,vylestit,vypadalo by to pak mnohem lepe,jinak jak uz jsem rekl pekny!!!
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
svetla jsou jako novy!!! to je jen hmyz nachytanej v 160ti kmh ) az to umyju, bude to ciste...!!
a efekt pro "divaky"
http://www.youtube.com/watch?v=TiPHK5tdIHY" onclick="window.open(this.href);return false; <<< ---- pri kazdem otoceni klicku (pred startovanim) toto udela ) je to check control parkovacek... uzasny <3 BMW!
a efekt pro "divaky"
http://www.youtube.com/watch?v=TiPHK5tdIHY" onclick="window.open(this.href);return false; <<< ---- pri kazdem otoceni klicku (pred startovanim) toto udela ) je to check control parkovacek... uzasny <3 BMW!