MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Martinez
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
V Sobotu mam mezi nocnimi, takze budu doma, mozna budu spat, ale spise ne... takze se klidne muzete stavit Urcite vas rad uvidim... fotku jsem muzu hodit vecer, az to vyfotim... spravit to pujde urcite, jen to bude chtit pevny nervy, ochranej ram mam narvanej dovnitr do interieru, kde mi popraskali plasty a objevili se mi tam nejaky kovovy tyce (nvm co to je)... Ale uz mi to sroti v hlave a mam nejaky napady, tak vam to muzu v sobotu rict, nebo to tady muzu rozebrat... kdyz uz se neco stalo, tak z toho vytezit co nejvic... ted myslim z havarijka...
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dneska Martineze navstivila a vypada to na vl.oci kdyz si to clovek dukladne prohlidne docela straslive - cely spolujezdcuv bok krome blatniku
tak doufam ze se to pres havarijko uspesne vyresi a puntik bude v lete jak novy.
jo a ma new vyfucky... to na nej prasknu ale foto pry neda, ze prej dalsi zagorka..
me z Vas trefi
tak doufam ze se to pres havarijko uspesne vyresi a puntik bude v lete jak novy.
jo a ma new vyfucky... to na nej prasknu ale foto pry neda, ze prej dalsi zagorka..
me z Vas trefi
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: