TUNING - Čirá optika světel / přední zadní
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
to Anonym: je to psane na Prerov....to je na dyl.ale uz tam nebydlim.ted jsem na jihu moravy.
to PulMilos: newim cemu se furt rehtas....a uz me to fakt zacina zrat !
to Lacin: exterier teprwe prijde na radu !!! nejde vsechno hned najednou.
a je prawda ze kolem blinkru jsou takove "gumicky" - jakoby tesneni aby se to neobouchalo o kastlu.
jinak switi dobre (viz obrazek) - zaple jen parkovacky.
a dalkove to je taky super. ale casem do tech cocek prijdou xenony.
v blinkrech jsou chromove blinkry (blikaj krasne oranzove).
a na aute je mam uz ted abych je "otestovala" co vydrzi (nerada bych aby v sezone treba vypliwly nejak) !!!
to PulMilos: newim cemu se furt rehtas....a uz me to fakt zacina zrat !
to Lacin: exterier teprwe prijde na radu !!! nejde vsechno hned najednou.
a je prawda ze kolem blinkru jsou takove "gumicky" - jakoby tesneni aby se to neobouchalo o kastlu.
jinak switi dobre (viz obrazek) - zaple jen parkovacky.
a dalkove to je taky super. ale casem do tech cocek prijdou xenony.
v blinkrech jsou chromove blinkry (blikaj krasne oranzove).
a na aute je mam uz ted abych je "otestovala" co vydrzi (nerada bych aby v sezone treba vypliwly nejak) !!!
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
ja myslim ze petikilo za blinkry (oba) uz je pakatel oproti cele castce swetel )))
jinak prozradim ze praskaj po case ty led krouzky(nejen na techto svetlech zrovna na punto) ale mam borca co to umi sprawit a predejit tomu za par penez.jinak i po prasknuti se to da oprawit ale stoji to dvakrat tolik.
jinak prozradim ze praskaj po case ty led krouzky(nejen na techto svetlech zrovna na punto) ale mam borca co to umi sprawit a predejit tomu za par penez.jinak i po prasknuti se to da oprawit ale stoji to dvakrat tolik.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
fun-tuning.cz za nejakych sedm tis ?Vesto píše:Kde by som najlacnejsie zohnal tu prednu ciru optiku ? Nechce sa mi za to davat 10 000. . . Skuste poradit, bo vidim, ze ju ma uz dost vela ludi. . .
nebo "ebay.de" za levnej.
ted tam maj treba za ctyri a pul zhruba, ty co mam ja. chrom nebo cerny podklad.
Naposledy upravil(a) Katy dne 22 led 2007, 13:51, celkem upraveno 2 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz