MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Narayen

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
popotuner
Fiaťák

Příspěvek od popotuner »

Dohy píše:
Vencapunto píše:
popotuner píše:inac otazka ohladom hudby. To chces povedat ze ten subwofer hraje v tom kufri pekne? nevidim ziadne otvory na tej doske takzvane bass reflex, bez toho to nemoze dobre basovat. Bas vychadzajuci zo subwofera je duseni v kufru a to nemoze dobre zniet :D hraje to dobre?
Já mam taky bednu bez basreflexu a když to dam na půlku tak brnim celej včetně auta :lol:
popotuner ,vubec neni pravda to co tu pises ! 8) :idea:
tak mi to potom vysvetli ked to nieje pravda.Chod na to logicky. Bas je v kufri uzavrety nema kde ist a doslova sa tam dusi a to nehra pekne!! Dobre tak si pusti hudbu poriadne a otvor kufor aky bude rozdiel?? No je tiez pravda ked tam das nejaky 30 w :D subwofer tak to nejaky rozdiel nieje :D
Reklama

popotuner
Fiaťák

Příspěvek od popotuner »

Vencapunto píše:
popotuner píše:inac otazka ohladom hudby. To chces povedat ze ten subwofer hraje v tom kufri pekne? nevidim ziadne otvory na tej doske takzvane bass reflex, bez toho to nemoze dobre basovat. Bas vychadzajuci zo subwofera je duseni v kufru a to nemoze dobre zniet :D hraje to dobre?
Já mam taky bednu bez basreflexu a když to dam na půlku tak brnim celej včetně auta :lol:
aky je vykon tej bedni?? :idea:
Narayen
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Narayen »

Chlapci, spíše tedy jen k popovi.. SUB se dává do kufru z jednou principu, není potřeba ho mít vedle hlavy jelikož hraje na nízkých frekvencích které dobře proniknou.. Bassreflexy se dávaji, ehm, spíše pro parádičku? A jak se může dusit? Kdyt zvuk ti prenasi pružné prostredi, tudiz je jedno jestli jde skrz vzduch nebo skrz sedačky... Např. voda je lepší zvukový vodič než vzduch. Tak asi toto, výkon je nějakých cca200-250W rms, ale tohle o ničem nesvědčí, už totiž tady vidím jaká je to slabota, ale věř mi, není značka jako značka, až ho uslyšíš tak si můžem promluvit... Mě osobně to až vadí jak mi vybruje celé auto, a to mám gain na normální hodnotě a bassboost není zaplý !!!! :lol: ale každá frajeřina něco stojí, naštěstí mě to už přešlo takže volume down a raději si poslechnu zvuk vyfuku 8)
Narayen
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Narayen »

TV-Punto píše:no tak to cumim, na punte som este lyziny nevidel :shock: btw kolko ta vysli predne svetla? kamos ma mk1 a zhana, daj typ...
5000, ale měl jsem to přes kluka co se toho zbavoval, jinak stojej asi 5500 u kopacek import
Narayen
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Narayen »

a hraje to sakra dobře :twisted: uplná nádhera, malé vozidlo a parádní repro co mu sedne
Narayen
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: kurenie

Příspěvek od Narayen »

LilSuky píše:zdravim.....ja ti musim povedat ze tvoje auticko sa mi paci....take akurat....nic prehnane....ja momentalne len zacinam lebo mam auto mozno dokopy tak 2mesiace a nic velke som na to neurobil....ale chcem sa opytat na interier....konkretne na palubovku.....tie otvory alebo skor vetraky na kurenie mas farbene alebo mas kupene ine....chystam sa prestriekat tu orginalnu ciernu umelu hmotu a rozmyslal som aj nad tymi vetrakmi.....vedel by si mi o tom nieco povedat??......
děkuji ;) no sice ted na jaře mu trochu nandám na kráse.. ale snad se ti bude líbit i nadále. mám koupenou barvu od Foliatecu foliatec.cz asi nejlepší přijatelná kvalita, a mřížky větrání jsou od kopacekimport , jsou to pochromované origo mřížky, vypadá to hezky, ale chce to ještě doladit se zbytkem interieru
popotuner
Fiaťák

Příspěvek od popotuner »

Narayen píše:Chlapci, spíše tedy jen k popovi.. SUB se dává do kufru z jednou principu, není potřeba ho mít vedle hlavy jelikož hraje na nízkých frekvencích které dobře proniknou.. Bassreflexy se dávaji, ehm, spíše pro parádičku? A jak se může dusit? Kdyt zvuk ti prenasi pružné prostredi, tudiz je jedno jestli jde skrz vzduch nebo skrz sedačky... Např. voda je lepší zvukový vodič než vzduch. Tak asi toto, výkon je nějakých cca200-250W rms, ale tohle o ničem nesvědčí, už totiž tady vidím jaká je to slabota, ale věř mi, není značka jako značka, až ho uslyšíš tak si můžem promluvit... Mě osobně to až vadí jak mi vybruje celé auto, a to mám gain na normální hodnotě a bassboost není zaplý !!!! :lol: ale každá frajeřina něco stojí, naštěstí mě to už přešlo takže volume down a raději si poslechnu zvuk vyfuku 8)

No tak to je pravda. Tiez som mal urobenu dosku ako ty ale hralo to naprd tak tam sli reflexi :D a je to velmi velky rozdiel :D Pri slabsich subikoch to nieje az take pocutelne ale pri silnejsich je to velky rozdiel. Par hudieb do aut som uz urobil ale vacsinou bez dosiek lebo ludia chceli v kufri len hudbu a ziadny ulozny priestor. Ja som si nechal dosku pretoze obcas nieco potrebujem odviest ale tie diery tam fakt su lepsie. :) Cisty vykon mojho subika je 550 w tak ten bas uz potrebuje aj niekde ist :D A ohladom toho vybrovania: Ja som to riesil takou samolepiacou molitanovou paskou. Je to ohromna vec na taketo veci :idea: Ale poriadne vytlmit v punte interier da ohromne zabrat :( hlavne ked to chcete urobit poriadne :!: , vytlmoval som od palubnej dosky az po kufor a je to poriadna makacka :o ale vysledok ohromujuci. Takze tak :D
Narayen
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Narayen »

no nic, auto půjde do světa..
Narayen
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Narayen »

PRODÁM !
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Co se stalo???
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

vysvětlení prosim !!! :roll: :!:
Narayen
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Narayen »

koupím stejné ale mladší, nejlépe 98 a minimálně ve stejné výbavě jako ted :) takže nebojte, jen změna motoru.. jinak vše při starém, snad :lol:
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

u tebe je to jak na hhoupacce,. az ho mas spraavene tak ho prodas ?
tak aspon ze snad zustanes u punta... skoda by byla narazniků;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Narayen
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Narayen »

:D já chci uplně to samé, akorát rok 98 ... at se pak bude dát ještě někdy v budoucnu prodat když zavedli ty ekologické daně
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Myslim že nezáleží na roku výroby,ale na emisích.Pokud si koupíš to samý,ale novější tak budeš mít stejný emise jako teď
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“