tak mi to potom vysvetli ked to nieje pravda.Chod na to logicky. Bas je v kufri uzavrety nema kde ist a doslova sa tam dusi a to nehra pekne!! Dobre tak si pusti hudbu poriadne a otvor kufor aky bude rozdiel?? No je tiez pravda ked tam das nejaky 30 w subwofer tak to nejaky rozdiel niejeDohy píše:popotuner ,vubec neni pravda to co tu pises !Vencapunto píše:Já mam taky bednu bez basreflexu a když to dam na půlku tak brnim celej včetně autapopotuner píše:inac otazka ohladom hudby. To chces povedat ze ten subwofer hraje v tom kufri pekne? nevidim ziadne otvory na tej doske takzvane bass reflex, bez toho to nemoze dobre basovat. Bas vychadzajuci zo subwofera je duseni v kufru a to nemoze dobre zniet hraje to dobre?
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Narayen
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
aky je vykon tej bedni??Vencapunto píše:Já mam taky bednu bez basreflexu a když to dam na půlku tak brnim celej včetně autapopotuner píše:inac otazka ohladom hudby. To chces povedat ze ten subwofer hraje v tom kufri pekne? nevidim ziadne otvory na tej doske takzvane bass reflex, bez toho to nemoze dobre basovat. Bas vychadzajuci zo subwofera je duseni v kufru a to nemoze dobre zniet hraje to dobre?
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci, spíše tedy jen k popovi.. SUB se dává do kufru z jednou principu, není potřeba ho mít vedle hlavy jelikož hraje na nízkých frekvencích které dobře proniknou.. Bassreflexy se dávaji, ehm, spíše pro parádičku? A jak se může dusit? Kdyt zvuk ti prenasi pružné prostredi, tudiz je jedno jestli jde skrz vzduch nebo skrz sedačky... Např. voda je lepší zvukový vodič než vzduch. Tak asi toto, výkon je nějakých cca200-250W rms, ale tohle o ničem nesvědčí, už totiž tady vidím jaká je to slabota, ale věř mi, není značka jako značka, až ho uslyšíš tak si můžem promluvit... Mě osobně to až vadí jak mi vybruje celé auto, a to mám gain na normální hodnotě a bassboost není zaplý !!!! ale každá frajeřina něco stojí, naštěstí mě to už přešlo takže volume down a raději si poslechnu zvuk vyfuku
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
a hraje to sakra dobře uplná nádhera, malé vozidlo a parádní repro co mu sednepopotuner píše:inac otazka ohladom hudby. To chces povedat ze ten subwofer hraje v tom kufri pekne? nevidim ziadne otvory na tej doske takzvane bass reflex, bez toho to nemoze dobre basovat. Bas vychadzajuci zo subwofera je duseni v kufru a to nemoze dobre zniet hraje to dobre?
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: kurenie
děkuji no sice ted na jaře mu trochu nandám na kráse.. ale snad se ti bude líbit i nadále. mám koupenou barvu od Foliatecu foliatec.cz asi nejlepší přijatelná kvalita, a mřížky větrání jsou od kopacekimport , jsou to pochromované origo mřížky, vypadá to hezky, ale chce to ještě doladit se zbytkem interieruLilSuky píše:zdravim.....ja ti musim povedat ze tvoje auticko sa mi paci....take akurat....nic prehnane....ja momentalne len zacinam lebo mam auto mozno dokopy tak 2mesiace a nic velke som na to neurobil....ale chcem sa opytat na interier....konkretne na palubovku.....tie otvory alebo skor vetraky na kurenie mas farbene alebo mas kupene ine....chystam sa prestriekat tu orginalnu ciernu umelu hmotu a rozmyslal som aj nad tymi vetrakmi.....vedel by si mi o tom nieco povedat??......
Narayen píše:Chlapci, spíše tedy jen k popovi.. SUB se dává do kufru z jednou principu, není potřeba ho mít vedle hlavy jelikož hraje na nízkých frekvencích které dobře proniknou.. Bassreflexy se dávaji, ehm, spíše pro parádičku? A jak se může dusit? Kdyt zvuk ti prenasi pružné prostredi, tudiz je jedno jestli jde skrz vzduch nebo skrz sedačky... Např. voda je lepší zvukový vodič než vzduch. Tak asi toto, výkon je nějakých cca200-250W rms, ale tohle o ničem nesvědčí, už totiž tady vidím jaká je to slabota, ale věř mi, není značka jako značka, až ho uslyšíš tak si můžem promluvit... Mě osobně to až vadí jak mi vybruje celé auto, a to mám gain na normální hodnotě a bassboost není zaplý !!!! ale každá frajeřina něco stojí, naštěstí mě to už přešlo takže volume down a raději si poslechnu zvuk vyfuku
No tak to je pravda. Tiez som mal urobenu dosku ako ty ale hralo to naprd tak tam sli reflexi a je to velmi velky rozdiel Pri slabsich subikoch to nieje az take pocutelne ale pri silnejsich je to velky rozdiel. Par hudieb do aut som uz urobil ale vacsinou bez dosiek lebo ludia chceli v kufri len hudbu a ziadny ulozny priestor. Ja som si nechal dosku pretoze obcas nieco potrebujem odviest ale tie diery tam fakt su lepsie. Cisty vykon mojho subika je 550 w tak ten bas uz potrebuje aj niekde ist A ohladom toho vybrovania: Ja som to riesil takou samolepiacou molitanovou paskou. Je to ohromna vec na taketo veci Ale poriadne vytlmit v punte interier da ohromne zabrat hlavne ked to chcete urobit poriadne , vytlmoval som od palubnej dosky az po kufor a je to poriadna makacka ale vysledok ohromujuci. Takze tak
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: