Narayen píše:Chlapci, spíše tedy jen k popovi.. SUB se dává do kufru z jednou principu, není potřeba ho mít vedle hlavy jelikož hraje na nízkých frekvencích které dobře proniknou.. Bassreflexy se dávaji, ehm, spíše pro parádičku? A jak se může dusit? Kdyt zvuk ti prenasi pružné prostredi, tudiz je jedno jestli jde skrz vzduch nebo skrz sedačky... Např. voda je lepší zvukový vodič než vzduch. Tak asi toto, výkon je nějakých cca200-250W rms, ale tohle o ničem nesvědčí, už totiž tady vidím jaká je to slabota, ale věř mi, není značka jako značka, až ho uslyšíš tak si můžem promluvit... Mě osobně to až vadí jak mi vybruje celé auto, a to mám gain na normální hodnotě a bassboost není zaplý !!!!

ale každá frajeřina něco stojí, naštěstí mě to už přešlo takže volume down a raději si poslechnu zvuk vyfuku

No tak to je pravda. Tiez som mal urobenu dosku ako ty ale hralo to naprd tak tam sli reflexi

a je to velmi velky rozdiel

Pri slabsich subikoch to nieje az take pocutelne ale pri silnejsich je to velky rozdiel. Par hudieb do aut som uz urobil ale vacsinou bez dosiek lebo ludia chceli v kufri len hudbu a ziadny ulozny priestor. Ja som si nechal dosku pretoze obcas nieco potrebujem odviest ale tie diery tam fakt su lepsie.

Cisty vykon mojho subika je 550 w tak ten bas uz potrebuje aj niekde ist

A ohladom toho vybrovania: Ja som to riesil takou samolepiacou molitanovou paskou. Je to ohromna vec na taketo veci

Ale poriadne vytlmit v punte interier da ohromne zabrat

hlavne ked to chcete urobit poriadne

, vytlmoval som od palubnej dosky az po kufor a je to poriadna makacka

ale vysledok ohromujuci. Takze tak