Ale mně šlo o co nejpřesnější popis (ideálně fotku), kde jsou místa, kam bych připojil ty dva dráty...

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Opravdu mi nikdo neporadí kam připojit ty káblíky? Hlavně bílý vodič!!! Žlutý vodič bych ještě zvládl... Co třeba tuner AlexAG, ten by to určitě věděl, ne?kubiii píše: 2. připojit bílý vodič přiložené kabeláže na kladný pól spínaný zapalováním (svorka 15)
3. připojit žlutý vodič kabeláže na kladný pól obrysových světel
Tak jsem se do toho chtěl o víkendu pustit, ale nepřálo počasí. Každopádně jsem objevil ten káblík, na který to napojit, aniž by člověk poměrně složitě lezl do kabiny. Z přední strany je na převodovce konektor se zapojeným káblíkem, je to spínač světla zpátečky, ten by měl být napájen také ihned po otočení klíčku do 1. polohy. Je to velmi snadno dostupné!AlexAG píše:Ten kabel ke zpatecce je v lavom prahu pod tym plastovym krytom,ale niesom si isty ci bi to fungovalo ,ja to mam napojene tak ako som pisal a funguje to bezchybne.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |