(SK) 1.OFICIAL PUNTO ZRAZ SLOVENSKO 17.-18.5.-za námi
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Fiaťák
Nemozem sa zucastnit.
Nikoho nezhadzujem, ak to tak vyznelo ospravedlnujem sa. Moznosti vacsiny?, no tak to by mal byt na vyber nie jeden termin ale vyber z napr. troch po sebe iducich vikendov + hlasovanie a termin co vyhovuje vacsine by bol oficialny. Je mi jasne, ze sa neda vyhoviet vsetkym. Zakladna v SR je zatial zial uboha-co sa tyka poctu. Co myslis, kolko tych co boli v PN pride aj v maji? Napr ja som bol aj na prvom ci akom minuly rok v NR a okrem mna a toho MK1 z BA do PN neprisiel nikto. Este raz: ZHADZOVAT TA TU NEMAM V UMYSLE. Ked nieco budem mat, tak ti to poviem osobne a nie TU.
Nikoho nezhadzujem, ak to tak vyznelo ospravedlnujem sa. Moznosti vacsiny?, no tak to by mal byt na vyber nie jeden termin ale vyber z napr. troch po sebe iducich vikendov + hlasovanie a termin co vyhovuje vacsine by bol oficialny. Je mi jasne, ze sa neda vyhoviet vsetkym. Zakladna v SR je zatial zial uboha-co sa tyka poctu. Co myslis, kolko tych co boli v PN pride aj v maji? Napr ja som bol aj na prvom ci akom minuly rok v NR a okrem mna a toho MK1 z BA do PN neprisiel nikto. Este raz: ZHADZOVAT TA TU NEMAM V UMYSLE. Ked nieco budem mat, tak ti to poviem osobne a nie TU.
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
mno, a uz je problem
(jak jsem rikala ve vice lidech to tahnout).
My jsme taky hodily vzdy termin - na Rozkos pri sraze Tuningxcars. a kdo proste MA zajem , tak si to zaridi aby prijel !!! Kdo nema, at si.... a nebreci.
Ja ocenuji snahu Mafiho a jsem rada ze se do toho konecne nekdo pustil.
A ze zkusenosti jsou takove a makove...tak je treba udelat vse pro to, aby zase prijelo co nejvice lidi. Jenze ono je to taky o lidech
(jak jsem rikala ve vice lidech to tahnout).
My jsme taky hodily vzdy termin - na Rozkos pri sraze Tuningxcars. a kdo proste MA zajem , tak si to zaridi aby prijel !!! Kdo nema, at si.... a nebreci.
Ja ocenuji snahu Mafiho a jsem rada ze se do toho konecne nekdo pustil.
A ze zkusenosti jsou takove a makove...tak je treba udelat vse pro to, aby zase prijelo co nejvice lidi. Jenze ono je to taky o lidech
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
to mafi:
preco nedas ludom sancu porozmyslat,povybavovat si pracu, rodinu a pod. datum si urcil az na maj-tak casu maju vsetci dost...
uvidis ako zacne pekne a teplo zacnu tuzit po akciach a citim to vkostiach, ze pride slusna ucast-vsetky neoficialne boli bez podpory a aj tak prislo dost aut.
prajem ti trpezlivost a nesi hned horucou nitou-horsie to bude, ak sa nik neprihlasi do 16 maja.
preco nedas ludom sancu porozmyslat,povybavovat si pracu, rodinu a pod. datum si urcil az na maj-tak casu maju vsetci dost...
uvidis ako zacne pekne a teplo zacnu tuzit po akciach a citim to vkostiach, ze pride slusna ucast-vsetky neoficialne boli bez podpory a aj tak prislo dost aut.
prajem ti trpezlivost a nesi hned horucou nitou-horsie to bude, ak sa nik neprihlasi do 16 maja.
- wickermanx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
mafi neser... padol termin tak to bude... kto chce pride... kto nie tak nie... ved v tom nevidim problem, a do maja je tolko casu ze pokial sa v ten weekend nezeni alebo vydava tak by sa mohol obetovat jeden weekend. nepojdu sa ozrat na chatu ale trosku dalej.. xi xi xi Ja rozhodne idem.. ci to bude na tomto Punte alebo na inom neviem.... malo byt ine ale debili ho predali aj ked som sa dohodol ze ho beriem nasrali ma.... tak ak sa zozenie ine tak pridem na nom ak nie tak na tomto ... a bol by som rad keby sa teda riadne stanovisko na ten weekend
Naposledy upravil(a) wickermanx dne 29 bře 2008, 20:19, celkem upraveno 1 x.
Punto 1.2 16v 59kw,Active,11/2002, Black3D, el okna, pc,15Alu 185/55R15, Pioneer 4000UB, Sal xpro 130, SAL XB10/A Boxxer
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
Punto 1,2 8v 44kw SX 11/2002 Black5D,El.okna,el.zrkadla,pc,origo sub.14Alu 185/60R14
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?t=7367
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mafi Mafi.. vies, poviem Ti to tak, to ze Sporting napisal, ze je to Hura system mi pripada ako presne trafene co sa tyka tvojej osoby. Nemyslim to v zlom. Ale neries veci hura systemom, mas napad, napises ho, niekto Ti odpise, ze sa neda a hned rusis zraz? Ved klud chlape. Prides o zdravie ak sa budes rozculovat
Shizo: No a ja som akurat dnes rozmyslal, kedy tu nalepku odlepim. Zatial som ju tam nechal. Ved mi ich este par ostalo
Sporting: Ano, do PN neprisiel skoro nik z toho prveho, hlavne kvoli tomu, ze na forum z ludi, co boli na zraze uz skoro nik nechodi Bohuzial.
Shizo: No a ja som akurat dnes rozmyslal, kedy tu nalepku odlepim. Zatial som ju tam nechal. Ved mi ich este par ostalo
Sporting: Ano, do PN neprisiel skoro nik z toho prveho, hlavne kvoli tomu, ze na forum z ludi, co boli na zraze uz skoro nik nechodi Bohuzial.
Punto MK2 1.2 8V ELX
NEVIM PROC TADY NECO VZDAVAS ZA DVA DNY OD VYHLASENI,KDY NEBYLA SANCE JESTE PORADNE REAGOVAT.mafi píše:DOBRE TEDA ,TENTO ZRAZ RUSIM ,KEDZE NIEJE ZIADNA POZITIVNA ODOZVA ,V PONDELOK VOLAM MAJITELOVI RANCU ZE ZRAZ SA NEKONA ........................DO BUDUCNA SI ROBTE PUNTO ZRAZY BEZO MNA ,NEMAM UZ CHUT .
KATY , PROSIM VYSKRTNI MA ZO ZOZNAMU ZASTUPCA PRE SLOVENSKO A ZRAZY ,DIK.
VIDIM ZE TO BOLA LEN STRATA CASU SI TU NIECO ZACINAT
A TO , ZE DVA LIDI NAPISOU "NE", NEZNAMENA, ZE NIKDO NEDORAZI !!!
TAK ZASE SCHLAD HLAVU - kdysi jsem byla stejna jak ty A ZHUBOKA SE NADECHNI A CEKEJ !!!
A NIC SE MAZAT NEBUDE, UZ SES DO TOHO DAL, A JA VERIM ZE TO ZVLADNES !!! JEN PREKONAT TY TEZSI ZACATKY... my taky nemeli vse hned. nebo sis myslel kdyz zalozi "svuj klub" ze vsichni budou skakat jak piskas a jezdit vsichni vsude. Bohuzel, ikdyz predstava je to pekna... chce to trochu cas a taky ten cas si musi dotycni rozplanovat/najit.
Ale kdyz uz se povedlo prvni, nevidim duvod proc by se nepovedl dalsi.. a na dvou nebo peti lidech to nestoji !!! je nas tady preci vice..
JEN VYDRŽAŤ
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
to mafi: nechapem preco sa rozculovat par dni po tom ako si sem hodil datum zrazu, ved to je este daleko a pisat ti sem svoju ucast moze snad iba ten kto to naozaj vie aj ked kazdemu do toho moze nieco skor ci neskor prist, takze tak
ja mozem predbezne povedat ze prijdem, ale uz teraz viem ze priatelka ma v tom case statnice a ak to padne na ten tyzden tak urcite neprijdem, ak nie, som tam, asi
ja mozem predbezne povedat ze prijdem, ale uz teraz viem ze priatelka ma v tom case statnice a ak to padne na ten tyzden tak urcite neprijdem, ak nie, som tam, asi
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387
Fiat Forever.
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
do maja este strasne daleko, ale rad by som prisiel aj ja so svojim puntikom.
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99