klepot někde z motoru
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
resultat
ahojte..
tak dnes som bol v servise a je to vraj asi "prehriaty motor". Kazdopadne sme zistili, ze okrem ineho aj tlaci olej do vzduchoveho filtra.. ň
proste tak to dopadne, ked niekto na 1.1tku zavesi tazne a trapi ho s vozikom ((
vyzera to tak, ze v niektorom valci je volnejsi piest a ten sa zaklepe sem tam .. hlavne ked je motor teply a vznikne vacsia vola.
Iny mechanik povedal, ze je to u Fiata bezne, a ze sa s tym da v pohode jazdit.. ze sa nemusim bat...ze to vydrzi aj do 200tis. km (teraz ma 114tis. km).
Kazdopadne, kedze este neprdlo tesnenie pod hlavou (povodne jednorazove pasky na hadickach), tak pockam kym ho porazi a potom to asi dam aj prekruzkovat a co bude treba...
Co si o tom myslite?
Dik ..
tak dnes som bol v servise a je to vraj asi "prehriaty motor". Kazdopadne sme zistili, ze okrem ineho aj tlaci olej do vzduchoveho filtra.. ň
proste tak to dopadne, ked niekto na 1.1tku zavesi tazne a trapi ho s vozikom ((
vyzera to tak, ze v niektorom valci je volnejsi piest a ten sa zaklepe sem tam .. hlavne ked je motor teply a vznikne vacsia vola.
Iny mechanik povedal, ze je to u Fiata bezne, a ze sa s tym da v pohode jazdit.. ze sa nemusim bat...ze to vydrzi aj do 200tis. km (teraz ma 114tis. km).
Kazdopadne, kedze este neprdlo tesnenie pod hlavou (povodne jednorazove pasky na hadickach), tak pockam kym ho porazi a potom to asi dam aj prekruzkovat a co bude treba...
Co si o tom myslite?
Dik ..
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
generalka
Tak a je to definitivne... klepe to od kluky a ojnic.. na buduci tyzden to ide na generalku, kedze to zerie aj olej ... dnes mi to aj nejak divne startovalo a takmer zdochlo na krizovatke..
A to ma auticko len 112 tis. km .. predchadzajuci majitelia (prva bola zena) sa na tom asi vyzurili ...
A to ma auticko len 112 tis. km .. predchadzajuci majitelia (prva bola zena) sa na tom asi vyzurili ...
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
no chlapci mne tiez za tepla obcas vychadza z motora taky klepavy zvuk ale typujem to na ventily takze sa musia cim skor nastavit a uvidi sa. Inac stanno aj mne sa obcas pri vzduchovom filtri objavi trochu oleja ale ja si myslim ze je to normalne. Punto mi slape ako hodinky skoro kazdy den jazdi minimalne 140 a dost casto mu davam plny plyn 175 km/h max 1.1 96
inac mam nabehanych 116 600 miles to je nejakych 186560 a bolo na nom menena akurat spojka, tesnenie pod hlavou (klasika ) a teraz nedavno thermostat
inac mam nabehanych 116 600 miles to je nejakych 186560 a bolo na nom menena akurat spojka, tesnenie pod hlavou (klasika ) a teraz nedavno thermostat
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak to ti blahozelam.. ja zatial neviem co vsetko sa na tom aute bude robit...kazdopadne ide zle.. zda sa mi ze len na tri valce.. klepe cele auto..dufam, ze s tym dojdem do servisu.. a potom dam vediet, co to bolo ..popotuner píše:no chlapci mne tiez za tepla obcas vychadza z motora taky klepavy zvuk ale typujem to na ventily takze sa musia cim skor nastavit a uvidi sa. Inac stanno aj mne sa obcas pri vzduchovom filtri objavi trochu oleja ale ja si myslim ze je to normalne. Punto mi slape ako hodinky skoro kazdy den jazdi minimalne 140 a dost casto mu davam plny plyn 175 km/h max 1.1 96
kazdopadne, moje Punto ide max 140km/h..viac neda..