XENON přestavbová sada za H7
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No si nejaky husty moc Minimaxa. Neviem ako u vas, ale na SK musis mat pri pouziti xenonovych reflektorov nasledovne veci:
- automaticke regulovanie sklonu svetiel podla polohy auta
- ostrekovace
- sosovky (cocky)
Akonahle to nemas a stretne Ta nejaky policajt, ktory si na to bude davat pozor a si dojazdil
A s tym atestom, no neviem Neviem ako je to u vas
- automaticke regulovanie sklonu svetiel podla polohy auta
- ostrekovace
- sosovky (cocky)
Akonahle to nemas a stretne Ta nejaky policajt, ktory si na to bude davat pozor a si dojazdil
A s tym atestom, no neviem Neviem ako je to u vas
Punto MK2 1.2 8V ELX
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
a to se budu hádat za konstrukční změnu bych považoval výměnu světlometu za jiný typ-druh. Zdroj světla je výměnná záležitost a pokud bude splňovat normu ECE R37 a homologaci E1, myslím si, že jen na mě, jaké žárovky/výbojky/ledky/louče/petrolejky si tam dám.marcel.pce píše:Ještě dodatek: Atest je platný, jako mrtvýmu zimník, protože se jedná o konstruční změnu, rozhoduje výrobce vozidla, jestli tam budou nebo ne. A tam si myslím, že je diskuze zbytečná...
www.minimaxa.cz
Stále nevím co tady vlastně řešíte? Jetsli to dobře chápu, tak máte nějaké nezvladatelné nutkání za každou cenu něco na autě změnit ať to stojí co to stojí. A výsledek vašeho snažení bude akorát to, že každý protijedoucí řidič bude plivat krev a nadávat jako špaček. Ale je fakt,že vy si můžete říct "mám xenony" a nejlépe modré. Za 27 let strávených za volantem jsem vystřídal opravdu hodně značek /volvo,saab,mercedes,VW,chevrolet,seat,renault,opel ajiné/a zodpovědně mohu říct, že žádné nesvítilo tak dobře jako mulťa.
Tak mi někdo vysvětlete proč je tedy nutné za každou cenu "jít s dobou"
Pokud by tato změna byla ku propěchu, neřeknu ani ň. Možná by bylo lepší zajít si k očnímu, jestli nemáte sklon k šerosleposti.
Tak mi někdo vysvětlete proč je tedy nutné za každou cenu "jít s dobou"
Pokud by tato změna byla ku propěchu, neřeknu ani ň. Možná by bylo lepší zajít si k očnímu, jestli nemáte sklon k šerosleposti.
xenony
Zdravím Vás kolegové.Tak jsem se stal také majitelem M.Pravda je, že kdyby mi před třemi měsíci někdo řekl, že si ji koupím, tak bych si myslel že je blázen.No je doma a jsem mile překvapen.Co se xenonů týče, při koupi už byly osazeny.TK jsem prošel (ale bál jsem se).Nikdo na mě nebliká, tak tam zůstanou
xenony dorazili v pořádku a jsou namontované
Takový je rozdíl mezi žárovkou osram H7 Cool Blue a H7 xenonem 8000K
Takhle svítí oba najednou
a takhle jsem umístil zapalovače pro výbojky
večer ještě nafotím, jak to svítí za tmy. Montáž trvala cca 20min.
Takhle svítí oba najednou
a takhle jsem umístil zapalovače pro výbojky
večer ještě nafotím, jak to svítí za tmy. Montáž trvala cca 20min.
www.minimaxa.cz
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak podla fotiek co si dal je jasne, ze tie tzv original Philips vlastne Philips niesu No nevadi. Mohol si usetrit za tu istu kvalitu skoro polovicu penaziMinimaxa píše:...My Multipláci dáváme ale přednost kvalitě vzhledem k tomu v jakých autech jezdíme. Proto dám přednost výbojce od Philipsu za 1400,-
Som zvedavy na vecerne fotky, tych 8000K bude uz moc si myslim Nech sluzia
Punto MK2 1.2 8V ELX
Tak Philips to opravdu není, jak tvrdil prodejce, ale nerozumím ti, jak to myslíš s tou cenou, já za to dal po přepočtu 2650,-Kč. Ty víš o něčem levnějším?Arrow79 píše:Mno tak podla fotiek co si dal je jasne, ze tie tzv original Philips vlastne Philips niesu No nevadi. Mohol si usetrit za tu istu kvalitu skoro polovicu penaziMinimaxa píše:...My Multipláci dáváme ale přednost kvalitě vzhledem k tomu v jakých autech jezdíme. Proto dám přednost výbojce od Philipsu za 1400,-
Som zvedavy na vecerne fotky, tych 8000K bude uz moc si myslim Nech sluzia
Na fotkách už se pracuje
www.minimaxa.cz