Tak ako som pisal 475 ale musel som to odskusat priamo na aute. Otazne je ako ma posunuty uchyt na ramienku, asi nebude v strede.
Kazdopadne lepsie raz vidiet ako 100x pocut.
Takže bando asi takhle:
Po SK---Ospravedlnujem sa
Po ČR---Omlouvám se
Dneska jsem to měřil a mám tam na PUNTU řidič -- 550mm a spolujezdec -- 450mm.
Spletl jsem se v tom že jsem kupoval čtyři stěrače s těma mojima.Kámošovi na golfa 530mm a 470mm a v tom je zakopanej pes proč jsem se spletl.
Ten stěrač 470mm s 550mm by se tam už nevešel jak jste tady psali.
Mimochodem tyhle stěrače na fotu stály oba 320,-kč.Takže tady ještě to foto:
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996
tak ty sterace co mas jsem mel taky...zaprve se mi nelibilo jak kouka ten adapter tak jsem to flexou zabrousil a nastrikal cernym matem a vlozil tam takovou cernou umelohmotnou zastrcku aby se to jakoby zacelilo...uz to vypadalo ok akorat po 2 mesicich zacaly vrzat takoyvm zpusobem ze sem koupil jiny a obyc...filson...a ty jsou zlaty...zadny vrzani ani kdyz je zima atd...takze tyhle flaty moc nedoporucuju...
Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Tak nevim, asi zalezi, co koupis za kvalitu. Nemam ani ty nejlevnejsi, co sezenes na burze kolem 150,-/ks, ale ani ty nejdrazsi Boshe, neco mezi, sada me stala pod pet stovek a fakt, nekecam, jsem s nimi nadmiru spokojeny a snad vydrzi aspon do leta...Zatim jsem zmenu kvality stirani nepozoroval.
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
Moje stali 500Sk oba. Povodne v nich boli velmi makke gumicky, tak piskali.. vymenil som ine gumicky.. tiez piskaju.. len niekedy.. neviem, neriesim to, raz ked ma naseru ich hodim do kontajnera a kupim Bosch original
marty3d píše:No mě teda nepiskaj, dobře seděj i při vysoký rychlosti. Jen na kraji u spolujezdce to nějak nesedí, asi to budu muset nějak přivohnout...
Ja mam Valeo Compact a u spolujezdce mi to taky nesedi, pred Valeo jsem mel nejaky noname a taky to tam nesedelo..
Ford Focus 1.6 Trend X 2009 ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
to majki: no ja nerikam ze jsou vseobecne spatny...ale presne ty co ma Fandak stali neco kolem 250Kc a jsou proste na ho.... pokud mas jinou znacku tak je jasny ze ses spokojenej
Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d