Origos Fiatacky . Ale ne, treba vcera sem videl na P207 puklice, ktery vypadaly uplne jak ALUcka, az jak jsem si je prohlid tak z 20cm, tak jsem zjistil, ze to je puklice
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
Jako jo, ale takove puklice stoji moc penez, na to ze je to kus plastu a nekdo mi to pres noc odstroji
Origos fiatacky jsem tam mel, ale prisly mi jeste horsi, nez ty co tam mam ted..akorat teda nevystupovaly z disku
Ford Focus 1.6 Trend X 2009 ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
Jasne, myslel jsem nejake neoriginalni. O originalech vubec nepremyslim. Tam je cena uplne jinde, co jsem tak videl.
Stejne chci na jaro/leto koupit ALU disky.
Celkom v poho, ale ja by som nedal ziadne. Mal som niekedy origo fiat, ale bola moznost ich dobre predat, tak som ich strelil. V zime by som puklice nedaval, zbytocne sa tam drzi sneh, ktory potom zamrzne a koleso je potom nevyvazene a este jeden dôvod: pri pouzivani retazi dochadza k poskodzovaniu puklice.[/list]
No za 4 kůsky 3 kila to je docela v poho.
No kdyby jsi chtěl po čase nějaké nové jiné tak mám v KEELY slevu 35%.
Kua když sem tam tenhle týden byl tak jsem ti je zapoměl blejsknout.
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996
Btw odhalil jsem dalsi zdroj klepani v kufru..nakonec tam preci jen klepe naradi v rezerve Konkretne teda tazne oko a o neco mene klic na kola. Nicmene stale tam jsou jeste dalsi zdroje klepani