MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Snowfox
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Taxem dneska sel o 2 hodky ze skoly drív,vzal sem kamosa co ma autoservis a zajeli sme k němu a jeho klempíř mě to zkrátil a znovu navařil...jelikož me stvalo to hejbani ty novy hlavice taxem se rozhodl tam vratit tu puvodni akorat s vymenenym pytlem..na tom me stvalo ze sjizdel taxem to poresil tak,že sem vytahl snurky z toho pytle co sou nahore a dal tam tu puvodni "sponu" a musim rict ze se tedka citim vic spokojene nez dneska rano
ještě me čeká to lakování (viz . tenhle topic)a pak audio a svoje plány na tenhle rok mám hotový...
jo btw chcu se zeptat jestli nekdo nevi jakym stylem sou tady uchycený ty repra?Sem na to koukal a nejak me to asi nedocvaklo
a ještě bych se chtěl zeptat jestli něko neví o nějaké solidní firmě v BO-City která lepí fólie na okna za nějaký slušný ceny
Díky
ještě me čeká to lakování (viz . tenhle topic)a pak audio a svoje plány na tenhle rok mám hotový...
jo btw chcu se zeptat jestli nekdo nevi jakym stylem sou tady uchycený ty repra?Sem na to koukal a nejak me to asi nedocvaklo
a ještě bych se chtěl zeptat jestli něko neví o nějaké solidní firmě v BO-City která lepí fólie na okna za nějaký slušný ceny
Díky
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
Mno já do zadního plata chcu Claarion a nad radiem se rozhoduju jestli zachovat znacku Clarion ale to radio se mi designove nelibi,jsem spis hooodne naklonenej Pioneerovy
2 Katy :Jojo BO-City je Brno & Na kolik to pokovení vyjde?
2 Katy :Jojo BO-City je Brno & Na kolik to pokovení vyjde?
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)