MOJE PUNTO 2b - Ukažte tie svoje ;-) TV-Punto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Mne sa tie kola celkom pacia len ich bude treba prebrusit a vylestit (niesu nove a nejaky majster s nimi behal po obrubnikoch) ale teraz na to neje cas ani peniaze
Tak som nahodil tie xenony, nemohol som vydrzat do piatku a cuduj sa svete - jedna strana svieti normalne a druha do fialova, pritom su obe 6000K, myslite ze to je v nastaveni svetiel alebo je zla vybojka?
Tak som nahodil tie xenony, nemohol som vydrzat do piatku a cuduj sa svete - jedna strana svieti normalne a druha do fialova, pritom su obe 6000K, myslite ze to je v nastaveni svetiel alebo je zla vybojka?
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
Tak a zahada, presiel som cez nejaku nerovnost na ceste a blikla, zastavil som v tme na kraji cesty, vystupil, siel to omrknut a svietia obe rovnako!!! Nechapem. Tak asi v nej len nebol kontakt, uvidim ako sa to bude spravat zajtra, ked to spravi zas tak ju dam reklamovat, btw, neviete ako to je podlazakona mam narok do siedmych dni vymenit tovar za iny? Nieco som o tom pocul ale niesom si celkom isty, pretoze ak by bolo najhorsie, tj reklamacia tak nemienim cakat 30 dni na odpoved a svietit obyc ziarovkami...
Haluz je ze som si doteraz myslel ze dialkove svetla mi svietia brutalne silno, no ked osm dnes prepol zo stretavaciek na dialkove tak som bol az zhrozeny tym zltym svetlom, az taky rozdiel som necakal.
Zistil som aj ze neoslnujem ostatnych pretoze nikto neblikal a siel som asi 2km za fizlami cez mesto a nic
V servise mi este povedali ze to netreba nastavovat, pretoze ta patica je tam taka ista tak neviem aj tak zajtra pojdem len pre istotu na nastavenie svetiel...
Haluz je ze som si doteraz myslel ze dialkove svetla mi svietia brutalne silno, no ked osm dnes prepol zo stretavaciek na dialkove tak som bol az zhrozeny tym zltym svetlom, az taky rozdiel som necakal.
Zistil som aj ze neoslnujem ostatnych pretoze nikto neblikal a siel som asi 2km za fizlami cez mesto a nic
V servise mi este povedali ze to netreba nastavovat, pretoze ta patica je tam taka ista tak neviem aj tak zajtra pojdem len pre istotu na nastavenie svetiel...
Ten diaľkový štart mi teda ešte nefunguje, pretože "majstri" zo servisu mi akosi zabudli povedať, že potrebujú oba kľúče aby mohli obísť imobilizér, no a v utorok ma zas čaká 100km len kvôli ich zábudlivosti aspoň že ide alarm a centrál
Katy píše:hmm, by clovek neveril jaka je to zmena, bez te masky
a co nejake snizeni, nebude ?
aaaale, keď som tak pozeral na tie fotky tak som sa až divil ako je to vysoko
Znížiť by som to chcel a ešte by som rozšíril zadok podložkami, len nejak mi to finančne nevychádza, mám tak na sadu pružín a tu práve neviem či ak vymením iba pružiny mi neodídu v blízkej budúcnosti tlmiče
Keby že stačí vymeniť len pružiny, tak do toho idem ale ak aj tlmiče tak to si ešte počkám, ale chcelo by to ho trošku pritlačiť k zemi...