SRAZY - Tuning Motor Party-Vyškov 16.-17.9.2011

Celorepublikové, regionální i srazy jednotlivců

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

PŘESUNUTO:
marty3d píše:
ultraknyst píše:
Katy píše:Kubi rikal ze nechce burinu...ale i neoc jineho :)
hele vem zase to "tigri oko".... :lol:
tak kazdy vemte po dvou vodkach a je to. vis ze jsme s toho udelali drink pro kazdyho a bylo po flaskach
To je fakt, taky něco vezmu na ten superspeciálvohřejpárkovskej drink :lol:
2ultra: a nema si teda KAZDEJ vzit 2xvodku a ten sprite ? :)))))
no to je zabijarna... tak si to nejak rozdelime:

je k tomu potreba vodka obyc + vodka jahoda,ne? + sprite.
tak bude nas 5aut (7lidi) +mozna paja (2os), ale kdyz budu pocitat jen nas tak ultra by teda mohl vzit kazdy neco (jeden bude brat dve veci no).
ale pojdme do tematu vyskov.... :arrow:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Reklama

ultraknyst
Znalec

Příspěvek od ultraknyst »

Katy píše:PŘESUNUTO:
marty3d píše:
ultraknyst píše: tak kazdy vemte po dvou vodkach a je to. vis ze jsme s toho udelali drink pro kazdyho a bylo po flaskach
To je fakt, taky něco vezmu na ten superspeciálvohřejpárkovskej drink :lol:
2ultra: a nema si teda KAZDEJ vzit 2xvodku a ten sprite ? :)))))
no to je zabijarna... tak si to nejak rozdelime:

je k tomu potreba vodka obyc + vodka jahoda,ne? + sprite.
tak bude nas 5aut (7lidi) +mozna paja (2os), ale kdyz budu pocitat jen nas tak ultra by teda mohl vzit kazdy neco (jeden bude brat dve veci no).
ale pojdme do tematu vyskov.... :arrow:
vodka obyc a vodka cerna (jako lesni plody nebo tak neco) no a sprite a 3 decove poharky umele at mame spravnou normu
Los PUNTOs GeTos
ultraknyst
Znalec

Katy píše::twisted: ja vas uskrtim ... jsem chtela jet v patek s vama v kolooone... hmm ?
a pojede i Kubi...tak nas v tom nenehate neee ;) a neni kam spechat, v patek se to otevira v 17h, tak prvni u brany byt nemusite :lol:

sak ja jedu s vama
Los PUNTOs GeTos
.káca
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .káca »

ultraknyst píše:
Katy píše::twisted: ja vas uskrtim ... jsem chtela jet v patek s vama v kolooone... hmm ?
a pojede i Kubi...tak nas v tom nenehate neee ;) a neni kam spechat, v patek se to otevira v 17h, tak prvni u brany byt nemusite :lol:

sak ja jedu s vama
jak s váma?mi sme domluveny na těch 17,30budu tam jeste to domluvime.ale jedu to bez znamky se na to muzu vysazet se znamkou :lol: jeste hod echo.zajedem na tu vankovku at tam dame spicha a vyrazime.a co mam koupit ja?piiiiiiivo?nebo sprie+vodku,me je to fuck.tak zdar jek svina
Marea weekend
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

misto kelimku mam treba sklene poharky na pivo... tri decove (jsem dostala v trencine).
ale to jeste zvazim, jestli je tahat... aby prezily :lol:
jsme je chteli cast darovat. :oops:

2kaca: si kup co budes pit ne, prece nebudes na suchu...jinak bych to videla na pivo :lol:
taky ho budu brat.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

.káca píše:
ultraknyst píše:

sak ja jedu s vama
jak s váma?mi sme domluveny na těch 17,30budu tam jeste to domluvime.ale jedu to bez znamky se na to muzu vysazet se znamkou :lol: jeste hod echo.zajedem na tu vankovku at tam dame spicha a vyrazime.a co mam koupit ja?piiiiiiivo?nebo sprie+vodku,me je to fuck.tak zdar jek svina
Pro mě bude nejlíp se sejít někde "u" nebo "ve" Vyškově. Tak pak dejte vědít v kolik a kde budete.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

marty3d píše:
.káca píše:
ultraknyst píše:
sak ja jedu s vama
Pro mě bude nejlíp se sejít někde "u" nebo "ve" Vyškově. Tak pak dejte vědít v kolik a kde budete.
Proooc ? a myslis ? :lol:
Jinak na zacatku Vyskova - od Brna , je po prave strane Benzinka... (od brna po prave ;) ).
tak muzes tam.... kdyz teda jinak nedas :lol:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
ultraknyst
Znalec

.káca píše:
ultraknyst píše:

sak ja jedu s vama
sak jo dame sraz v rajhrade a pak do vankovky tam naberem katy a kubiho, no chlast necham na tobe, ale ja si beru taky pifka. to zas bude glgacka
Los PUNTOs GeTos
ultraknyst
Znalec

marty3d píše:
.káca píše:
ultraknyst píše:
sak ja jedu s vama
stejne to ma jeste dva tydny cas kdo vi co se za tu dobu zmeni, ale asi na te benzince pred vyskovem bych to videl teda noo
Los PUNTOs GeTos
Oli
Fiaťák

Příspěvek od Oli »

tak prdi zase po nejaky dobe koukam na forum z nudy :) a jen tak zahlidnu ze bude sraz na vyskov kam se chci jet podivat (sice az v sobotu ale v patek do vankovky na pokec skocim ) takze se tam urco potkame a drzte me fleka na spolecny fotooooo. i nejakej ten spritik bude (mam novej motor za dosti penez tak ty vysoko objemovy krabice s mou 1.4T trochu potrapim ) ;)
WEXTN
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

no tak ste me nejak naladili a zvazuju nad tim vyskovem ,ale zatim sou to jen uvahy,bo nevim co bude a jestli bude penez :(
ultraknyst
Znalec

WEXTN píše:no tak ste me nejak naladili a zvazuju nad tim vyskovem ,ale zatim sou to jen uvahy,bo nevim co bude a jestli bude penez :(

to nejak dohromady das? jo a posli me prosim na icq odkaz na ty zadni lampy, cislo je u me v profilu
Los PUNTOs GeTos
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

Oli píše:tak prdi zase po nejaky dobe koukam na forum z nudy :) a jen tak zahlidnu ze bude sraz na vyskov kam se chci jet podivat (sice az v sobotu ale v patek do vankovky na pokec skocim ) takze se tam urco potkame a drzte me fleka na spolecny fotooooo. i nejakej ten spritik bude (mam novej motor za dosti penez tak ty vysoko objemovy krabice s mou 1.4T trochu potrapim ) ;)
no caaau, to rada slysim ze dorazis.
OK, v patek ve Vankovce drzime fleka... jeee, to bude mit Ultra radooost, muzete spolu sprintit v sobotu.
takze puntik uz jezdi, to je super.

2Wextn: ja bych ti v tom uvazovani pomohla... zacni setrit ... a prijeeed :D
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
WEXTN
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

2 Katy : zacinam stradat drobne do prasatka abych konecne poradne poznal jak moc pijete a mate best of punta 8)
kozel
Fiaťák

Příspěvek od kozel »

že bych jel taky,vidím,že tady nikdo nepije,bych vzal pivko a rum :P :P
se těšim až vas poznám :!:
Odpovědět

Zpět na „Punto - srazy“