HELP - kontolka vstřikování

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

jani
Zkušenej Fiaťák

Re: co znamena tato kontrolka?

Příspěvek od jani »

aj ja typujem ze tam ziarovka neni,lebo motor obcas cuka,som si toho vedomy,ale niak som nemal este cas pozret..ked sa otepli :D
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
Reklama

LilSuky
Fiaťák

Re: co znamena tato kontrolka?

Příspěvek od LilSuky »

lubos07 píše:prosim vas co znamena tato kontrolka? neviem to nikde najst.
thxxx
asi pred dvoma mesiacmy som mal tento isty problem....najprv kontrolka svietila len niekedy pocas jazdy a casom uz stale....najprv som si myslel ze je to zlim benzinom....no bol som s autom na diagnostike a tam mi zistili ze je poskodeny potenciometer...ja som kupil novy potenciometer a pohodicka....uz mam zas svoju spotrebu...ten vstrek mi dost zmenil spotrebu i cely chod motora....ale ked myslis najdi si ten potenciometer a skus ho iba ocistit....teoreticky by ti mala prestat svietit kontrolka....neviem ci treba alebo netreba vynulovat chybu v RJ....
http://lado88.rajce.net/Punto" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto Mk1 1.1 55 40kw r.v.:97
Petr1968
Všeználek

Re: HELP - kontolka vstřikování

Příspěvek od Petr1968 »

Stačí odpojit pojistku k ŘJ?? Také mě po prudším zabrždění otravuje ta hloupá kontrolka. :wink: :wink: Ať zhasne potvora
Petr1968
Všeználek

Příspěvek od Petr1968 »

Mám založit další vlákno? Chci pouze vědět jak vymazat otravnou kontrolku oranžového motůrku . Nechci jezdit zbytečně do servisu,auto jede normálně,necuká,má stejnou maximálku,žere stejně. Odpojit akumulátor? Vytáhl jsem pojistku ŘJ(NAPÁJENÍ) nepomohlo. Ať si klidně svítí ,ale znervozňuje to. :mrgreen: :mrgreen: Ani všeználek neporadí?? :?: :?: :?:
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Petr1968 píše:Mám založit další vlákno? Chci pouze vědět jak vymazat otravnou kontrolku oranžového motůrku . Nechci jezdit zbytečně do servisu,auto jede normálně,necuká,má stejnou maximálku,žere stejně. Odpojit akumulátor? Vytáhl jsem pojistku ŘJ(NAPÁJENÍ) nepomohlo. Ať si klidně svítí ,ale znervozňuje to. :mrgreen: :mrgreen: Ani všeználek neporadí?? :?: :?: :?:
Doporučil bych ti zajít fakt na diagnostiku. Pokud to svítí, tak nebude určitě něco dobře. Nebo si vykuchej žárovku z přístrojové desky :-)
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Petr1968
Všeználek

Příspěvek od Petr1968 »

To jsem nechtěl slyšet. Nebudu platit za nic. Kontrolky u Fiatů je už takový folklor. Všechno funguje jak má,proč utrácet za diagnostiku? Za vymazání mám platit? Na diagnostiku pojedu až bude něco v nepořádku. Chtěl jsem pouze vědět jak ji vymazat,ale to se tady asi nedozvím. :evil: Chtěl bych to vymazat a když se rozsvítí i potom,tak se dostavím do servisu. Nebudu vyhazovat peníze z okna. Ale možná to vymazat doma nejde. To bych chtěl vědět,jestli to jde vymazat doma,bez návštěvy diagnostiky. Pokud ne,tak ne. Ale zatím se nikdo nevyjádřil.
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Takovýhle věci řešit asi jen přes diag.,doma jí těžko vymažeš
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

Petr1968 píše:To jsem nechtěl slyšet. Nebudu platit za nic. Kontrolky u Fiatů je už takový folklor. Všechno funguje jak má,proč utrácet za diagnostiku? Za vymazání mám platit? Na diagnostiku pojedu až bude něco v nepořádku. Chtěl jsem pouze vědět jak ji vymazat,ale to se tady asi nedozvím. :evil: Chtěl bych to vymazat a když se rozsvítí i potom,tak se dostavím do servisu. Nebudu vyhazovat peníze z okna. Ale možná to vymazat doma nejde. To bych chtěl vědět,jestli to jde vymazat doma,bez návštěvy diagnostiky. Pokud ne,tak ne. Ale zatím se nikdo nevyjádřil.
Doma si ji vymažeš leda tak, že si koupíš kabel a soft na diagnostiku.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Petr1968
Všeználek

Příspěvek od Petr1968 »

Konečně odpověď. Takže na to seru. Vše funguje,neřeším. Fiat rulez :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“