DISKUZE - cim ovlivnit zvuk motoru?

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

a JENDA MK II AUTOMAT 1.2 16v nechci nic proti nemu ale jeli jsme po dalnici vedle sebe kdo z koho a do 170TI JSME SLI UPLNE STEJNE !! akorat ze ja na 170ti uz mel otacky temer na omezovaci a uz to stalo jemu to slo asi na 180 -- 185..
Reklama

onc
Znalec

Příspěvek od onc »

Dohy píše:TAK JAKO NEVIM CO S TIM MAS ! ALE TED SEM ZASADNE PROTI MUJ SOUSED MA FELICII "MARTY" 1.3 upraveneny setrvak , snizena hlava o 1cm , sportovni svicky NGK ,hrib sani ,novy krouzky, ventyly,prekontrolovany tlaky,vsechny tesneni novy a ujel sem tomu ! ujel sem BRAVU 1.4 12V ! HONDE 1.3 16V civic , zavodil jsem aj s kadettem 1.6 ujel sem tomu a vim ze TIPO tatovo 1.9tdi me taky nedotlacil ! mam pouze upraveny filtr svicky .. a vyfuk sport par kravin z auta vyhazenych nic moc na vahu .. ASI TO NEBUDE TIM AUTEM !!! a ted to myslim vazne nevytahuju se ZEPTEJ SE VENCAPUNTO CI BIKERA ! a abych nezapomel FABIE 1.4 Mpi taky sem ji zamaval :idea: :evil: :twisted: :evil:
... hlavu snizenou o 1 centimetr???? neprepsal ses ...
... to mu musi po kazdym otoceni pistu vyletet svicky ... :lol:
...kdyby 1 milimetr az 2 tak jo ale 1cm je fakt trochu moc ...
... nebo ma hlavu z neceho jinyho ... to by musel mit tlaky na roztrzeni
motoru ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

MERIL SEM TO TESNENI KTERY TAM MA ! 1CM ! mozna aj vic
onc
Znalec

Příspěvek od onc »

Dohy píše:MERIL SEM TO TESNENI KTERY TAM MA ! 1CM ! mozna aj vic
... zase nechapu, na co si bude snizovat hlavu, kdyz ji zase podlozi
nejakym tesnenim?
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

daval ho tam kvuli nejakym teplotam tomu zas az tak nerozumim .. neptal jsem se ho jaky to ma vliv nebo tak jen ti muzu rict ze proste to na puntika nema
n8w
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n8w »

Dohy píše:TAK JAKO NEVIM CO S TIM MAS ! ALE TED SEM ZASADNE PROTI MUJ SOUSED MA FELICII "MARTY" 1.3 upraveneny setrvak , snizena hlava o 1cm , sportovni svicky NGK ,hrib sani ,novy krouzky, ventyly,prekontrolovany tlaky,vsechny tesneni novy a ujel sem tomu ! ujel sem BRAVU 1.4 12V ! HONDE 1.3 16V civic , zavodil jsem aj s kadettem 1.6 ujel sem tomu a vim ze TIPO tatovo 1.9tdi me taky nedotlacil ! mam pouze upraveny filtr svicky .. a vyfuk sport par kravin z auta vyhazenych nic moc na vahu .. ASI TO NEBUDE TIM AUTEM !!! a ted to myslim vazne nevytahuju se ZEPTEJ SE VENCAPUNTO CI BIKERA ! a abych nezapomel FABIE 1.4 Mpi taky sem ji zamaval :idea: :evil: :twisted: :evil:
myslim sem to spis obrazne, tu felicii sem jen tak placnul...jinak ti verim, protoze si myslim ze ta 1.2 je vpoho auto...spotreba ok a hele nemecko dalnice=190km/h verte neverte:))) a v kufru velkou hokejovou tasku s vecma...takze punto respect:)
| brava 1.6 100SX | K&N | Advan racing RG II limted series |

Obrázek

galerie
onc
Znalec

Příspěvek od onc »

Dohy píše:daval ho tam kvuli nejakym teplotam tomu zas az tak nerozumim .. neptal jsem se ho jaky to ma vliv nebo tak jen ti muzu rict ze proste to na puntika nema
... to je pravda felina na puntu nema ... 8)
n8w
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n8w »

me tak napada...nikdo mi nedokazal rict jestli potrebuju air kit nebo jen filtr na to moje...mam udelat fotku motoru? fakt by mi pomohlo kdybych vedel co koupit nez pujdu do obchodu...vsechni vite jak to potom je...jelikoz nevim co koupit tak prodavac bude no potrebujes tohle a pak tohle a blabla...pritom bych zrejme pulku veci nepotreboval

Obrázek

galerie
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

uka naky fotky no ja mam treba takhle jeste dodelam akorat privod fakt studenyho vzduchu
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

onc píše:
Dohy píše:daval ho tam kvuli nejakym teplotam tomu zas az tak nerozumim .. neptal jsem se ho jaky to ma vliv nebo tak jen ti muzu rict ze proste to na puntika nema
... to je pravda felina na puntu nema ... 8)
myslis ze jen felda ? :roll: :lol: :lol:
Milsn
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milsn »

Zdar, nechal jsem si poslat fotku kitu od Greena. Je to filtr speciálního tvaru, který se šroubuje přímo na vstřikování. Samotnej filtr za 600,- bude sice pěknej, ale problém je v tom, že ho tam nemáš jak napojit. Nevím jaký přesně tam máš sání, ale já mám tu pixlu nad motorem a v ní filtr. Prodává se spousta různých hliníkových nebo silikonových hadic pro napojení. Ale NIKDE jsem nenašel nic, čím se propojil nové sání se vstřikovací jednotkou. Jediné řešení, které jsem viděl, je sání z Palia - má to tak Vencapunto.
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

to je pravda videl jsem to !
n8w
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n8w »

Milsn píše:Zdar, nechal jsem si poslat fotku kitu od Greena. Je to filtr speciálního tvaru, který se šroubuje přímo na vstřikování. Samotnej filtr za 600,- bude sice pěknej, ale problém je v tom, že ho tam nemáš jak napojit. Nevím jaký přesně tam máš sání, ale já mám tu pixlu nad motorem a v ní filtr. Prodává se spousta různých hliníkových nebo silikonových hadic pro napojení. Ale NIKDE jsem nenašel nic, čím se propojil nové sání se vstřikovací jednotkou. Jediné řešení, které jsem viděl, je sání z Palia - má to tak Vencapunto.
no ja mam taky to pixlu nad motorem...to znamena ze to je pekne na hovno co?

Obrázek

galerie
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Dohy už zase ujíždíš všem ? :lol: :lol: :lol: Je fakt že třeba mě ujedeš,ale z Punta nikdy neuděláš závoďáka.Třeba ujedeš fabce ujedeš,ale pak přijde šáde 120 a spráší tě jak prd.
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“