DISKUZE - cim ovlivnit zvuk motoru?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
... hlavu snizenou o 1 centimetr???? neprepsal ses ...Dohy píše:TAK JAKO NEVIM CO S TIM MAS ! ALE TED SEM ZASADNE PROTI MUJ SOUSED MA FELICII "MARTY" 1.3 upraveneny setrvak , snizena hlava o 1cm , sportovni svicky NGK ,hrib sani ,novy krouzky, ventyly,prekontrolovany tlaky,vsechny tesneni novy a ujel sem tomu ! ujel sem BRAVU 1.4 12V ! HONDE 1.3 16V civic , zavodil jsem aj s kadettem 1.6 ujel sem tomu a vim ze TIPO tatovo 1.9tdi me taky nedotlacil ! mam pouze upraveny filtr svicky .. a vyfuk sport par kravin z auta vyhazenych nic moc na vahu .. ASI TO NEBUDE TIM AUTEM !!! a ted to myslim vazne nevytahuju se ZEPTEJ SE VENCAPUNTO CI BIKERA ! a abych nezapomel FABIE 1.4 Mpi taky sem ji zamaval
... to mu musi po kazdym otoceni pistu vyletet svicky ...
...kdyby 1 milimetr az 2 tak jo ale 1cm je fakt trochu moc ...
... nebo ma hlavu z neceho jinyho ... to by musel mit tlaky na roztrzeni
motoru ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
myslim sem to spis obrazne, tu felicii sem jen tak placnul...jinak ti verim, protoze si myslim ze ta 1.2 je vpoho auto...spotreba ok a hele nemecko dalnice=190km/h verte neverte:))) a v kufru velkou hokejovou tasku s vecma...takze punto respect:)Dohy píše:TAK JAKO NEVIM CO S TIM MAS ! ALE TED SEM ZASADNE PROTI MUJ SOUSED MA FELICII "MARTY" 1.3 upraveneny setrvak , snizena hlava o 1cm , sportovni svicky NGK ,hrib sani ,novy krouzky, ventyly,prekontrolovany tlaky,vsechny tesneni novy a ujel sem tomu ! ujel sem BRAVU 1.4 12V ! HONDE 1.3 16V civic , zavodil jsem aj s kadettem 1.6 ujel sem tomu a vim ze TIPO tatovo 1.9tdi me taky nedotlacil ! mam pouze upraveny filtr svicky .. a vyfuk sport par kravin z auta vyhazenych nic moc na vahu .. ASI TO NEBUDE TIM AUTEM !!! a ted to myslim vazne nevytahuju se ZEPTEJ SE VENCAPUNTO CI BIKERA ! a abych nezapomel FABIE 1.4 Mpi taky sem ji zamaval
... to je pravda felina na puntu nema ...Dohy píše:daval ho tam kvuli nejakym teplotam tomu zas az tak nerozumim .. neptal jsem se ho jaky to ma vliv nebo tak jen ti muzu rict ze proste to na puntika nema
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
me tak napada...nikdo mi nedokazal rict jestli potrebuju air kit nebo jen filtr na to moje...mam udelat fotku motoru? fakt by mi pomohlo kdybych vedel co koupit nez pujdu do obchodu...vsechni vite jak to potom je...jelikoz nevim co koupit tak prodavac bude no potrebujes tohle a pak tohle a blabla...pritom bych zrejme pulku veci nepotreboval
Zdar, nechal jsem si poslat fotku kitu od Greena. Je to filtr speciálního tvaru, který se šroubuje přímo na vstřikování. Samotnej filtr za 600,- bude sice pěknej, ale problém je v tom, že ho tam nemáš jak napojit. Nevím jaký přesně tam máš sání, ale já mám tu pixlu nad motorem a v ní filtr. Prodává se spousta různých hliníkových nebo silikonových hadic pro napojení. Ale NIKDE jsem nenašel nic, čím se propojil nové sání se vstřikovací jednotkou. Jediné řešení, které jsem viděl, je sání z Palia - má to tak Vencapunto.
Punto 55S, 97, 3 dv.
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/
no ja mam taky to pixlu nad motorem...to znamena ze to je pekne na hovno co?Milsn píše:Zdar, nechal jsem si poslat fotku kitu od Greena. Je to filtr speciálního tvaru, který se šroubuje přímo na vstřikování. Samotnej filtr za 600,- bude sice pěknej, ale problém je v tom, že ho tam nemáš jak napojit. Nevím jaký přesně tam máš sání, ale já mám tu pixlu nad motorem a v ní filtr. Prodává se spousta různých hliníkových nebo silikonových hadic pro napojení. Ale NIKDE jsem nenašel nic, čím se propojil nové sání se vstřikovací jednotkou. Jediné řešení, které jsem viděl, je sání z Palia - má to tak Vencapunto.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: