Kua vy ma tu chvalite a včera som jebol naraznik a je doje.. prasklina jak svina na pravej strane to už neopravím to budem musiet niekedy dat nastriekat
pekne afticko pekne... a inak arowe pridi ku mne tu maju tiez neake potahy aj jeden navleceny ako ukazku... inak co sa tyka tych sitych sedaciek skus MAD rimavska sobota robia na zakazku...
tak ja som dnes konecne vymenil volant ten original nesportingovy za sportingovy ... akurat je dost opotrebovany (strasne sa smyka oproti tomu plastovemu) a rozmyslam, ze nanho hodim ten kozeny potah co daval Joe, len neviem ci to bude pasovat co myslite?
Ten potah je prisposobitelny.. tiez ho mam, nadrel som sa ako debil pokial som ho tam dostal, ale som spokojny.. zprvu bol dost "suchy".. teraz je OK, uz som si zvykol.. trosku sa potia ruky.. budem ho musiet umyt Ale odpoved na tvoju otazku, ano, ten potah nan dostanes..
Bukshi: hehe , hned aftiko vyzera lepsie...aj ked ten z mk2b sportinga je este krajsi s tym inym logom vprostredku . Jak to je s takou vymenou? Len prehodis? Co cidla airbagov? Co airbag samotny? To nie je problem?
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
no aj mne sa lepsie lubi ten z MK2b ale co uz ... aj tento som zhanal vyse pol roka !! menil som to hlavne kvoli airbagu, lebo v starom som mal vystreleny. Konektor je rovnaky takze pasuje v pohode ale neskusal som to este zapojit nakolko nemam este vymeneny senzor na airbagy.
Montaz v pohode: 3 skrutky zo zadu na volante - zide kryt aj s airbagom - 2 kabliky prvy truba druhy airbag - a nakoniec matica co drzi samotny volant - takze hracka
Buksi nechcem ta sklamat ale ten airbag ty aj tak nevystreli ked budeš potrebovat lebo je tam odpalena riadiaca jednotka airbagov a aj čidla mš v prdeli ale inač je to nadherný volant ja som ho už aj prestal hladat lebo je nemožne ho najst mal si štastie a čo sa týka toho potahu tak bez problemov ho tam dáš len sa pekne natrapiš tak isto arrow aj ten piii.. a asi mi neveril ked som mu hovoril že to neni sranda dat ho tam . A ked ho buddš chciet predat tak sa ozvi
ake cidla? ja som pozeral ten elektronicky manual a tam nie su ziadne cidla ... tiez som sa pytal ludi co nosia auta zo zahranicia a zevraj tato krabicka staci - ma to v sebe nejaky senzor ktory ti posle impulz do airbagov pri naraze - nejako to zevraj kontroluje zatazenie (silu G) a ak stupne nad urcitu hodnotu tak to posle signal - ale toto nie je na 100%!
a ak dobre viem tak este to zvykne byt nejako prepojene s predpynacmi pasov ale to uz fakt netusim ako ...