Jo to máš pravdu,zespod mi to chytlo pěknou lišku po zimě až jsem koukal jako puk,ikdyz se s tím moc v soli nejezdilo.Hlavne levý prah resp.spoj prahu a podlahy ,ten ještě asi budu muset nechat vyvařit. Podlaha ani tak ne, spíše části jako naprava a místa kde není ochranný nástřik, tj.zadní část auta, tak tam to jede bleskově až brutálně.Člověk by čekal,že Italové v té antikorozní ochraně trošku udělají pokrok, když jde o relativně nove auto z roku 07,ty spodky jsou prostě furt odflaknute jako v 90tych letech a ti Italové s tím furt nic nedělají,rád bych viděl nové TIPA jak vypadají zespod,beztak samej holej plech .Ale co jsem zaslechl tak i dvojkové punta ( z kterého Idea vychází) jsou na tom obdobně.Je to škoda, páč jinak jsou to pohodlné auta se supr motory. Je to muj první a určitě i poslední ojetý ital dovezeny z Německa,o "pečlivých" Němcích si už myslím své.Už se to sice dovezlo s orezlym spodkem což jsem věděl,ale že to pojede tak rychle jsem nečekal

Jinak všechny Italy co jsem kdy měl tak dovoz IT,zespod jak nové,hodil se zespod poctivý ochranný nástřik a nerezlo nic.
Udělej fotky spodku,docela mě to zajímá