HELP - klepání v motoru po nastartování

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Stanno
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

klepanie

Příspěvek od Stanno »

tak... dnes som bol s autom v servise..

to jemne klepanie na volnobehu, po zohriati motora robi(la) vola na ulozeni vackoveho hriadela... na uchytke vacky napravo bolo vidno odrete miesta, kde to vibruje.

V servise nieco vybrusili a dotiahli a povedali, ze teraz je to ok, ale ze to zacne znova. Nemam sa nad tym trapit, ze to nie je nic strasne. Ze auto v pohode bude jazdit dalej.

Ak by som chcel ten problem uplne vyriesit, tak musim vymenit hlavu.

Takze tolko, aby som zosharoval svoju skusenost, pre vsetkych co maju "hlavy" v smutku..ci uz tu v aute alebo na krku. :)
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
Reklama

Hety
Začátečník

Příspěvek od Hety »

Do jakého servisu jezdíš chlape??že ti řekli že se tím nemáš zabívat,,,jinde ti začnou vnucovat tolik oprav,který našli....A nejhorší je když ti řeknou že si to musíš nechat vyměnit že tě nenechaj odjet...
Anduril
Znalec

Příspěvek od Anduril »

tak to mam taky zkusenost s orig. fiat servisem, ze mi rekli "zavady" a zaroven ale, ze to treba neni nic zavazneho a ze to nemam resit a zbytecne vyhazovat penize :) Lidi v servisech jsou ruzni no.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
LilSuky
Fiaťák

Příspěvek od LilSuky »

no pani aj mne nieco klepe ale niesom si isty ci je to motor lebo to vyzera skor ako keby som mal blbo uchyteny vyfuk.....vsak ak si pozriete foto zistite ako to je namontovane....uz som to tak kupil a zevraj je to podomacky urobeny vyfuk....no ja neviem ale vzdy ked dam motoru trochu viac tak sa mi rozklepe......
http://lado88.rajce.net/Punto" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto Mk1 1.1 55 40kw r.v.:97
onc
Znalec

Příspěvek od onc »

LilSuky píše:no pani aj mne nieco klepe ale niesom si isty ci je to motor lebo to vyzera skor ako keby som mal blbo uchyteny vyfuk.....vsak ak si pozriete foto zistite ako to je namontovane....uz som to tak kupil a zevraj je to podomacky urobeny vyfuk....no ja neviem ale vzdy ked dam motoru trochu viac tak sa mi rozklepe......
... projdi si cele vefuk a pokud mas nekde mensi mezeru nez cca 1cm tak to
muze byt ono ... podle te jedne foto na koncovku vefuju, tak ti klepe ona ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“