to Kufi: Ten origos wofer jsem tam mel taky a musim priznat ze na tak malej reprak hraje dobre ale ja chtel trochu vic
to Katy: to plato jsem vyrobil z latovky a potahnul penovou kozenkou....
v plate i ve predu jsou JBL GTO wofer JBL GT4 zes. Carpower a radio VDO Dayton 4403 MP3
V pohode. Punta uz ISO konektory maji, takze to jenom zapojis. Kdyby to nahodou nejakej hydrant pred tebou vystrihal, tak neni problem to zapojit. ISO konektory stoji myslim dvacku jeden, potrebujes dva - jeden na napajeni a druhej na reproduktory. Sou rozliseny a popsany, takze akorat vezmes pajecku, cin a buzirky a frcis. Prace na pul hodinky.
Za dvojku???? A kdy budou ty slevy???? Myslim, ze se na auto da dat spousta uzitecnejsich veci za dva tisice... Treba novy predni tlumice, nebo pomerne kvalitni brzdy.
Vyzkoušel sem toho hodně a na konec zvítězil 10" PIONEER.Bedna má jenom 36 litrů a to hlavní je,že nemá basreflex.Měl sem všelijaký bedny a tuby s basreflexama a všechny hučely jak pilyňáky,ale ani u jedný nebyl takovej pěknej a čistej bas jak u tý bez toho basáku.Každýmu se líbí něco jinýho,ale není nad to když to pořádně PRASKNE a je ticho,než když to hučí ještě za půl minuty.Potom z toho nic nemáš,akorád se to přebíjí a účinek žádnej.Na zesilovač sou i repráky v platě.Chystám se dělat dřevěný a potáhnout koženkou a hned to bude něco jinýho.Ten subýk je dvoucívkáč,takže bez nastartování si zahraju tak tak pět minut a potom nejedu,je to starý dobrý JBLko a maximální spokojenost
ahojik vsem.. ja teda mam radio taky pioneer deh-mp30 je fajn zesik 800w revland.. 2x Basak 300w znacky revland a 4pasmovy reproduktory (2x 400w) pioneer
Já mám DEH-7400 MP.Je sice skoro pět let starý,ale pořád frčí.Tenkrát ro byla první organika.Stálo bez dvou stovek patnác,to teď bys měl navigaci i s DVD
Já koupil LG s organikou,bál sem se jak to bude hrát a musim říct že sem byl velmi mile překvapen,hraje líp než Paňák,co sem měl.Holt pokrok nikdo nezastaví.