Az na to, ze to auto je parametrama naprosto nekde jindestanly píše:No neviem ked som tu cenu 130K prehodil na SK tak som takmer na tom istom. Tu aspoň ja vidim výhodu v tom,že je to kúpené v SR. Tiež nemám veľkú dôveru k dovozom kedže nikoho spoľahlivého na dovoz nepoznám.
DISKUZE - Punto mk1 dobre a zle zkusenosti, Koupě
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Tak to hej Ale take niečo ako je to tvoje som pod 230K SK na slovensku ani z dovozu nevidelKUFI píše:Az na to, ze to auto je parametrama naprosto nekde jindestanly píše:No neviem ked som tu cenu 130K prehodil na SK tak som takmer na tom istom. Tu aspoň ja vidim výhodu v tom,že je to kúpené v SR. Tiež nemám veľkú dôveru k dovozom kedže nikoho spoľahlivého na dovoz nepoznám.
Mrkni tady na to: http://mobile.de/SIDue.uAoX3Oc3utLbIdXw ... 1199918096&stanly píše:Tak to hej Ale take niečo ako je to tvoje som pod 230K SK na slovensku ani z dovozu nevidelKUFI píše:Az na to, ze to auto je parametrama naprosto nekde jindestanly píše:No neviem ked som tu cenu 130K prehodil na SK tak som takmer na tom istom. Tu aspoň ja vidim výhodu v tom,že je to kúpené v SR. Tiež nemám veľkú dôveru k dovozom kedže nikoho spoľahlivého na dovoz nepoznám.
Garazovany HGTcko v Hannoveru za 4999,-, samozrejme klima, navigace, ma to soukromnik doma, nikdy na to nehrab (ne jako u nas kde si to kazdej pred barakem bastlí na chodníku pac nema prachy), vzdycky servisoval, top zustand stavu, skusebni jizda samozrejmosti atd. Na to by nebylo marny zavolat (pokud uz to teda nekdo nekoupil )...
A par stovaku vzdycky ukecas. Me to ten kluk stahnul z 3500,- na 3200,- EUR.
Dej tomu mesic, koukej se po inzeratech a narazis i na mnohem lepsi nabidky. Za 190k (5100EUR) si muzes uz fakt vybirat a da se za to privezt nadhernej kousek.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze fiat je fiat ..pokud nenajezdis moc km tak do neho bez ale pokud nalitas vic tak jsou auta spolehlivejsi ale ono je to i o tom ze se sem tahaji ty nejlevnejsi auta z venku a ta nizka cena ma nejaky duvod protoze venku jsou drazsi auta nez u nas a nebo na stejne urovni takze bud stoci km nebo je tukle vice ci mene koupe auta je loterie nikdy nemas jistotu pokud neznas majitele...mas to auto koupene u vas ..mozna....Pýt píše:Před dvouma rokama jsem si koupil Puntu 1.1 a už jem na tom menil snad vse co se dalo,a nejhorsi je ze zere snad i travu kolem cesty,ale jinak super auto.
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
vidis to je presne ono....mozna melo nalitano 250000km a je stocene oni se s tou udrzbou moc neserou jezdi s tim dokud to jde a pak to streli tento nizkoobsahovy motor moc nevydrzi takze je na hranici zivotnosti...ono vseobecne se mi zda ze fiatacke motory moc nevydrzi jsou to auta pro male pocty km kdo jezdi moc tak pro toho to neni snad se to zlepsi ..italove vseobecne nedokazi vyrobit kvalitu mel jsem tu cest s nekolika masinama z pekarenskeho prumyslu...vsechno dobry...ale chybi jim takovy ten smrnc kvalitetivni cha..kdyz postavis dva stejne stroje z italie a z nemecka a tam je velky rozdil....ale samozrejme take cenovy..jen doufam ze ted uz se to zlepsi s movymi modelyPýt píše:Je dovezenej z Italie.ja bych rekl ze to bylo totalne rozsrotovane a u nas opravovane ze starych dilu protoze uz jsem tam musel koupit vse nove,vsechno se sralo jak kdyby to bylo nacasovane.ale ted slape jak hodinky az na tu zasr.ou spotrebou.
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
Tak auto sme boli pozriet a dohoda je na svete. Dúfam, že necúvne. Cenu sa nám podarilo zraziť na 1800000. Inak auto je vzhľadom na vek a najazdené km ve veľmi dobrom stave. Údaje v sevisnej knižke sedia presne. Má nejaké drobné škrabance na laku ale nič strašné + interiér je trošku zafúľaný. Vyskúšali sme to aj na dialnici a ťaha to ako drak
180k za Punto v uplnym zakladu je fakt moc. Ale i tak, vitej mezi namastanly píše:Tak auto sme boli pozriet a dohoda je na svete. Dúfam, že necúvne. Cenu sa nám podarilo zraziť na 1800000. Inak auto je vzhľadom na vek a najazdené km ve veľmi dobrom stave. Údaje v sevisnej knižke sedia presne. Má nejaké drobné škrabance na laku ale nič strašné + interiér je trošku zafúľaný. Vyskúšali sme to aj na dialnici a ťaha to ako drak
zaleasingovane auto?
Nechci zakladat nove tema, muj dotaz se tyka take koupe vozu a leasingu.
Chci koupit ojety vuz od soukrome osoby, je na nem ovsem upsan leasing. Predchozi majitel (nynejsi prodavajici) ho zakoupil v prosinci 07 pro svou pritelkyni a auto je nyni na dalsich 5let zavazano leasingu. Jak se resi takovato situace, kdy ja chci vuz zaplatit jednorazove, bez nasledneho placeni leasingu? Nynejsi majitel je povinnen zrusit smlouvu s leas.spolecnosti nebo vuz zakoupim s leasingem a jsem nucen zrusit ho sam? Pozaduje obvykle spolecnost nahradu usle skody za zruseni?
Je to asi dotaz hodny drevorubce, ale s leas. spol. jsem nikdy zatim do styku neprisel..
Snad nekdo budete ochotny dat radu
Chci koupit ojety vuz od soukrome osoby, je na nem ovsem upsan leasing. Predchozi majitel (nynejsi prodavajici) ho zakoupil v prosinci 07 pro svou pritelkyni a auto je nyni na dalsich 5let zavazano leasingu. Jak se resi takovato situace, kdy ja chci vuz zaplatit jednorazove, bez nasledneho placeni leasingu? Nynejsi majitel je povinnen zrusit smlouvu s leas.spolecnosti nebo vuz zakoupim s leasingem a jsem nucen zrusit ho sam? Pozaduje obvykle spolecnost nahradu usle skody za zruseni?
Je to asi dotaz hodny drevorubce, ale s leas. spol. jsem nikdy zatim do styku neprisel..
Snad nekdo budete ochotny dat radu
No bud smlouvu zrusi nynejsi majitel, tedy on se bude muset vyporadat s leasingovou spolecnosti. Coz znamena doplatit zbytek castky vcetne uroku a dalsich poplatku (muze byt i "pokuta" za predcasne splaceni) - coz u smlouvy na 5? let bude hodne! Nebo smlouvu prevede na tebe a je na tobe, co s tim udelas.. jestli doplatis a zrusis (viz predchozi) a nebo budes splacet.
Zalezi samozrejme, jake podminky leasingu tam jsou, to bys mel prostudovat a majitel se muze u spolecnosti informovat, kolik by stalo v teto dobe splaceni cele dluzne castky.
Myslim si ale, ze u smlouvy na 5 let se predcasne splaceni nevyplati, protoze navyseni a poplatky jsou obvykle strasne vysoke. Ale jak rikam, zalezi na konkretnich podminkach daneho leasingu.
Zalezi samozrejme, jake podminky leasingu tam jsou, to bys mel prostudovat a majitel se muze u spolecnosti informovat, kolik by stalo v teto dobe splaceni cele dluzne castky.
Myslim si ale, ze u smlouvy na 5 let se predcasne splaceni nevyplati, protoze navyseni a poplatky jsou obvykle strasne vysoke. Ale jak rikam, zalezi na konkretnich podminkach daneho leasingu.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
Diky..
Takze je to kazdopadne dost nevyhodna situace, pro me ne, protoze ho koupit nemusim, ale pro stavajiciho majitele urcite..Alespon u auta za 150tisic..
Koukal jsem na podminky leasingovek a lisi se, poplatek ze zruseni muze byt cca.10000Kc + dalsi vylohy..
Jaky byva skutecny RPSN u aut psanych na fyz.osobu?
Ja jsem presvedcen, ze leasovany auto nechci, protoze mi nevydelava, naopak jen spotrebovava..
Takze je to kazdopadne dost nevyhodna situace, pro me ne, protoze ho koupit nemusim, ale pro stavajiciho majitele urcite..Alespon u auta za 150tisic..
Koukal jsem na podminky leasingovek a lisi se, poplatek ze zruseni muze byt cca.10000Kc + dalsi vylohy..
Jaky byva skutecny RPSN u aut psanych na fyz.osobu?
Ja jsem presvedcen, ze leasovany auto nechci, protoze mi nevydelava, naopak jen spotrebovava..