jak svítí?
Moderátor: peta.smolik
Re: jak svítí?
Já mám zkušenost takovou, že Bravo svítí dobře i s klasickými H1 (s xenony nesrovnávám, to je úplně o něčem jiném). Můj problém byl v tom, že jsem měl pocit, že světelný kužel potkávacích světel svítí hodně blízko před auto (od nového auta), proto jsem šel do havířovského Fiatu, ať se mi podívají na seřízení světel. Podívali a prý jsou světla seřízená od výroby dobře. Teď jsem byl na STK a technik mi řekl, že světla svítí moc do země a že mi je zvedne tak, jak mají být. Konečně vidím před auto do rozumné dálky a říkám si, co že to za "odborníci" jsou v (bývalé) autorizované prodejně!?
Fiat Bravo2 1,6 MJet, 77 kW, nar. 2010
zlatý Puňťa 1,9 JTD, 59 kW, nar. 1999 - prodán
- Reklama
Tak přesně tuhle zkušnost mám taky. Před měsícem jsem byl na první STK, vše dopadlo výborně, nicméně technik seřídil výšku světel. Takže asi mají taliáni jinou optiku.
Haviřov už neprodava auta?
Ne. Jel jsem naposled kolem jejich prodejny v sobotu a vevnitř měli vystavené pouze jedno bazarové auto (myslím, že to nebyl ani Fiat) a autorizovaným prodejcem už nejsou delší dobu. Náznaky úpadku tam byly zřejmé už delší dobu - zrušení prodejny v Českém Těšíně, ubývající počet vystavených nových aut, zrušení hrající televize na prodejně, zavedení plateb pouze v hotovosti a zrušení placení kartou, úbytek zaměstnanců, mizivá přítomnost zástupce prodejů nových vozidel v pracovní době, prach na vystavených exponátech atd. Je mi líto, že to tak musím napsat, ale konstatuju fakta!magic65 píše:Haviřov už neprodava auta?
Fiat Bravo2 1,6 MJet, 77 kW, nar. 2010
JardaK. píše:Já mám zkušenost takovou, že Bravo svítí dobře i s klasickými H1 (s xenony nesrovnávám, to je úplně o něčem jiném). Můj problém byl v tom, že jsem měl pocit, že světelný kužel potkávacích světel svítí hodně blízko před auto (od nového auta), proto jsem šel do havířovského Fiatu, ať se mi podívají na seřízení světel. Podívali a prý jsou světla seřízená od výroby dobře. Teď jsem byl na STK a technik mi řekl, že světla svítí moc do země a že mi je zvedne tak, jak mají být. Konečně vidím před auto do rozumné dálky a říkám si, co že to za "odborníci" jsou v (bývalé) autorizované prodejně!?
Zdar, mam cerstvu STK, potvrdzujem rovnaky vysledok, zapisana lahka chyba 605 - nastavenie stretavacich svetiel , bolo to treba podstatne zdvihnut, L aj P rovnako !, vnutri na regloskope snad aj 3cm, neviem ci maju v taliansku inu normu na svetla, som zvedavy ci zbadam rozdiel pri prvej nocnej jazde, v zalohe mam este nenamontovane megalighty +120%
BRAVO 2010, 1,4 66kW, Tempomat ,LPG BRC
Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk2b 2003, 1,2 44kW
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
Panda Mk1 1988, 750i 25kW
Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk2b 2003, 1,2 44kW
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
Panda Mk1 1988, 750i 25kW
Mám problém s levým potkávacím světlem. Svítí dost doleva a málo před auto. Žárovka sedí dobře. Takže buď někdo špatně seřídil světlo nebo odešel motorek? Na druhou stranu se zdá, že levé dálkové svítí dobře. Co s tím?
2008- Fiat Bravo 1.4 T-jet 110kw Emotion +LPG Stag Q-BOX. 2008 Fiat Linea-1.4 T-jet 88kw