Skoro nemožné zaradiť rýchlosť

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

firo
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Skoro nemožné zaradiť rýchlosť

Příspěvek od firo »

zdravim vás panové,
takže nejsem jediny kdo řeší tento problem. koupiůl jsem punto 1.2 44kw prvni model 97 rok mam prevodovku s 101 mam dojem a problem se spojkou se mi stal cca kolem 250 tisic kilimetru take zlomeny pritlacak presneji asi 3 zuby a od prolomeni i ložisko slo do haje. Spojku jsem koupil novou (sachs) vymenil a jezdil jsem 20 tisic a opet to same prolomeny pritlacny talir a nevim jak to mate vy ale pedal od spojky po vymene sel krasne lehko a asi po 5 tisicich ztuhl a v pulce jeho drahy neco luplo ve spojce tak jsem na to kaslal a rikal si že lozisko odeslo ale to jeste chvilku vydrži na novou spojku jsem ujel cca 20 tisic km.
natož že v nemecku stala nejakych 280 eur tak to byl drahy spas jinak dneska jsem ji menil asi po ctvrte vas problem cozje ten sam jako muj neresi vymena spojky!!!! snazim se prijit na to cim to je pry to je velmi zname u punt a projevuje se tvrdym pedalem. ja jelikoz mam uz z te spojky prevodovku ko tak ji ziitra budu menit a zkusim jinou jestli to nepomuze.
a pro ilustraci pridavam foto ale omlouvam se za kvalitu je to z mobilu a tesne pred tim nez praskl pritlacak( spojka nerozpojovala, ale jelikoz jsem vedel ktera bije tak jsem prestal jezdit a nedotahoval spojku at vim co se stalo)
kdyby nekdo vedel co s tim dejte vedet myslim že nebudu jediny ktery podekuje
dikes kubajs
Přílohy
Photo-0078.jpg
Photo-0078.jpg (64.19 KiB) Zobrazeno 626 x
Photo-0077.jpg
Photo-0077.jpg (67.8 KiB) Zobrazeno 626 x
Photo-0076.jpg
Photo-0076.jpg (55.52 KiB) Zobrazeno 626 x
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“