Na problém ktorý má Laco 88: podobný problém som mal aj ja a vyriešilo to nové olejové čerpadlo. To bolo v mojom prípade.
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Ako skontrolujem tlak? Može to mat niečo spoločné s MAP čidlom? Nedávno som menil hadičku lebo ta original to už mala zasebou, nič menej tá nová hadička neni nič moc. Je to iba improvizacia zatial než zoženiem taku čo tam patrí, teraz je tam tenká,priesvitná zelená akvaristicka hadička o dlžke 30cmoldoss píše:To cidlo by nemalo byt drahe... Osobne by som vyskusal, ci tam je dostatocny tlak oleja, pokial je tak chybu by som hladal prave v tom snimaci. Pokial by ten tlak tam nebol skusil by som zhodit vanu a celu hu vypucovat+ sitko a kontrola cerpadla... Len tieto ukony tazko robit na sidlisku pred panelakom, chcelo by to jamu alebo zdvihak takze servis ta zrejme neminie...
Tak skusim vymenit najskor čidlo a olejový filter a snád sa niečo zmení, to by som mal vediet urobit i doma na parkovisku. A nevieš ako by sa mohlo nejake poškodenie prejavovat? Je pravda že mi to trošku žerie olej ale to už dlho. Ale dnes som si všimol čo auto už dva dni stoji na mieste že mam olejový flak na pravej strane u strany šofera ale neviem odkial sa tam ten olej berie...vlasto222 píše:Tak ten tlak odmeráš tak, že odmontuješ čidlo tlaku oleja a na miesto neho namontuješ ten tlakomer. Čidlo som kupoval prednedávnom a stojí cca. 8 €, to olejové čerpadlo ma vyšlo na 1500 Kč (repas).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |