Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Ten čo je na fotke, fungoval asi 3 roky a potom sa rozhodol ze ma do auta uz proste nepustiIvanhoe píše:ohua, a to máš ten istý typ čo ja ??? ... môj ide fajnovo ....
Ano ano, skušal som to i aktivovat znova ale márne, všetko blikalo jak vanoční stromeček a ani sa to nehlo...nevadi....a čo sa týka spínačov tak sa tak marí že ja to mam tahane cez original kontakty...Ivanhoe píše:a ako si tam napájal dverné kontakty ??? ja som tam dal dodatočné spínače dverí, pretože cez orig. čo su v zámkoch tak tam pretekal malý prúd aj keď by nemal a to rušilo,.... možno toto ti to skazilo ... aj ked... neviem no ... a neskúšal si znova aktivovať ovládače ???
Tak potom hoď odkaz, dííííkUnnamed píše:Me stalo dalkove nejak 400,- (+ instalace u znameho za 500,- - na tyhle veci moc nejsem). A funguje dobre, nikdy me nezklamal. Ted maji stranky mimo provoz, tak kdyztak ti pak hodim odkaz.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |