FiatECCUScan
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: FiatECCUScan
hanzs- dám na Teba a objednám ten elm327 co som spomenul o par prispevkov späť. Aspom,že sú tu aj ludia ako hanzs,mad mike,spirit w...čo ozaj vedia, a poradia DAKUJEM VAM
Punto 1,2 8V 5dv
- Reklama
Zdravím,našel jsem na diagnostiku FiatECUScan prodávaného v Polsku a ten už má přepínače ale je to v Polštině,a nemáte to už někdo? Uvažuji o koupi ale nevím zda zasílají i k nám. Cena je asi stejná jak u nás 500kč a tam(43plz.) Chtěl jsem sem dát str.ale je tam nějaká přípona 304 a ta není povolena.
FIAT PUNTO MK ll HLX 1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.
Jaroslav1: a o co tobě přesně jde? Chceš sehnat kabel i s přepínačema? Ten se dá i u nás za 450,- http://aukro.cz/fiat-alfa-lancia-vag-di ... 11002.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo 1.6 16V
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
to hanzs,děkuji a zdravím-chtěl bych si (bude-li to potřeba ??) udělat diagnostiku na vozidle v podpisu a bylo by to: MOTOR / AIRBAG /EPS (řízení). ABS nemám.Uvažoval jsem o úpravě kabelu KK-L s osazením spínačů jak tady bylo ve foru nakresleno. Jenže je tady problém s EPS a to prý jde jen s pomocí ELM 327. Tak jsem uvažoval o koupi tohoto kabelu jenže jsem se dočetl že to podpruje vozidla WW,škoda a některá evropská vozidla a tak by mi to asi nemuselo na Fiatu chodit. Ten KKL kabel s přepínačema co jsi mi napsal jsem nikde nenašel a na AUKRU jsem nehledal. Tak to by asi bylo dobré to koupit jen aby mi to chodilo. Ta cena je velmi dobrá na tu moji potřebu (co kdyby to auto začalo trucovat),už taky má něco za sebou
Jaroslav1: KKL (Vag-com) kabel ti bude chodit, neslysel jsem, ze by nekdo koupil nejaky a nechodil. A je jedno co tam prodejce pise (casto ani nevi, ze funguje i na fiatech a spol.). To ELM327 kabely obcas nechodi.
Fiat Stilo 1.6 16V
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
hanzs:mám ruční scaner VAG 581, a zásuvku 16 pin a po připojení mi to ukázalo jenom teplotu a ještě blbě. Zjistil jsem že je to na diesel od r.v.2001 a tak proto tomu KL+VAG-com nevěřím. Je pravda že ty prodejci tam mají někdy nesmysly,mají to přeložený z cizího jazyka a to kolikrát je na zasmání. Objednám asi ten z aukra. Sice ten posuvný přepinač není moc dobrý ( zkušenost z přehravačů) ale zase se to tolikrát přepínat nebude . No hen sa uvidí.
VAG/KKL funguje v pohode. nemam ho sice prerobeny na prepinanie ale motor mi nacital bez problemov. mal som problem so samotnym software a nie kablom. nechcelo sa to pripojit (verzia 2.5), program padal ked som chcel sledovat live data (3.4.1) ale po nainstalovani najnovsej 3.4.2 to slape v pohode. Mam aj ELM kabel a 3 pinovu redukciu ale tie som este neskusal
chalani ja mam doma VAGKKL kabel ale nevie to mazat chyby co ta tyka napriklad ked my signalizuje vypalenu ziarovku a mam tam led ziarovky nato asi potrebujem ten ELM327 kabel ?
one world, one dream, one car
a ukaze ti tu ziarovku v sekciii chyby? lebo mne blika ta oranzova na mojom. pritom vsetky svetla svietia. ale diagnostika to nedetekuje. mne to vedelo mazat len tie co svietili trvalo (motor, airbag..)
svieti neblikaAzri píše:a ukaze ti tu ziarovku v sekciii chyby? lebo mne blika ta oranzova na mojom. pritom vsetky svetla svietia. ale diagnostika to nedetekuje. mne to vedelo mazat len tie co svietili trvalo (motor, airbag..)
no mne to raz svieti, raz nesvieti. niekedy to blika. ale v diagnostike sa to neukazuje
kovvalsky: no smazat jdou jen chyby, které nejsou aktivní (jedno jakým kabelem). Pokud tam máš LEDky, tak si ŘJ myslí, že žárovka není v pořádku (LEDka má asi jiný odpor) a tak to hlásí a nejde smazat, protože je to aktivní chyba.
Fiat Stilo 1.6 16V
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
Měl jsi pravdu,nainstaloval jsem verzi 3.3 a vše O.K.Díkhanzs píše:možná to byla chybka v té jedné verzi - zkus nainstalovat tu free verzi současné 3.4 verze.
Pokud to bude ok, tak prostě ta 2.5 verze má chybku.
- Přílohy
-
- Bez názvu-2.jpg (55.47 KiB) Zobrazeno 3862 x
Zdravím ,tak dnes jsem napojil diagnostiku z aukra jak mi poradil hanz na auto v podpisu. ALFA-FIAT-LANCIA VAG KKL+FATECUSCAN s přepínačem MOTOR,AIRBAK,ABS a velká spokojenost - doporučuji. Jaroslav1
to hanz .děkuji....
to hanz .děkuji....
pocuj ako ti funguje a na com mas prepaty ten kabel aby ti ukazovalo vsetky parametre a ako ti funguje graf lebo mne to nejde ani spustit ten graf cez ten start jedine co my ide mazat chyby airbagovJaroslav1 píše:Zdravím ,tak dnes jsem napojil diagnostiku z aukra jak mi poradil hanz na auto v podpisu. ALFA-FIAT-LANCIA VAG KKL+FATECUSCAN s přepínačem MOTOR,AIRBAK,ABS a velká spokojenost - doporučuji. Jaroslav1
to hanz .děkuji....