Zadní okna punto mk1 3d v elektrice?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Re: Zadní okna punto mk1 3d v elektrice?
Přesně tak káždý stát jiná výbava.Já mám francouze SX 97.Bez airbagu,bez ABS,zadní opěrky hlavy taky nemám.Na volantu je ovládání fabrického radia,lakované nárazníky,dělené zadní sedadla,opěrky hlavy řidiče a spolujezdce jsou plné s potahem jako interier ne ty děrované laciné a mlhovky.
Fiat Punto 60 SX, r.v. 1997, 3dv., French Exports
http://another.rajce.idnes.cz/Punto
- Reklama
Njn tak hlavně při věku mk1 je to všechno už víceméně jedno, protože to mělo tolik lidí že je to celé jinak. Stačí aby někomu bouchnul bag a šoupne tam volant bez něj a v budících vytáhne žárovku a hned je v tom bordel zajímalo by mě co by dělal ten chudák co by koupil auto po mě, tam je všechno úplně jinak
/F/I/A/T/ Punto mk1 # 60SX 6speed # Novitec look #
Ja mam SX 96 a mam to stejne jako ty akorat bez mlhovek a ovladani radia na volantu Takze ja mam asi zaklad francouzskeho SXka bez priplatku.another píše:Přesně tak káždý stát jiná výbava.Já mám francouze SX 97.Bez airbagu,bez ABS,zadní opěrky hlavy taky nemám.Na volantu je ovládání fabrického radia,lakované nárazníky,dělené zadní sedadla,opěrky hlavy řidiče a spolujezdce jsou plné s potahem jako interier ne ty děrované laciné a mlhovky.
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
To máš svatou pravdu,ale v ePERu podle VINu se dá dost věcí vyšťourat jak to auto vypadalo,když sjíždělo z linky.Samozřejmě to není 100%.Musím zatím zaklepat vše sedí a vše co jsem měnil a dělal bylo original made in fabrika .Plus mé osobní pravidlo při nákupu auta.Snad mě za něj nebudete moc kamenovat .Nekupuj auto s náznakem tuningu.Né,že by se mi to nelíbylo,ale určitě se v něm už někdo šťoural a bastlil.ludeco píše:Njn tak hlavně při věku mk1 je to všechno už víceméně jedno, protože to mělo tolik lidí že je to celé jinak. Stačí aby někomu bouchnul bag a šoupne tam volant bez něj a v budících vytáhne žárovku a hned je v tom bordel zajímalo by mě co by dělal ten chudák co by koupil auto po mě, tam je všechno úplně jinak
Fiat Punto 60 SX, r.v. 1997, 3dv., French Exports
another
presne to iste tvrdim aj ja
inak k teme nema niekto nieco nove?
presne to iste tvrdim aj ja
inak k teme nema niekto nieco nove?
Punto II Sporting 1,2 16V
chtěl jsem se zeptat, když jste tady zmínili ten ePER. Objednávali jste si od tam někdy něco? Mě tam de hlavně o takový prkotiny jakou jsou ty plastový kryty na prahy a lízátka s nápisem sporting atd... Díky za odpověď
Alfa Romeo 156 Ti po FL 1.9 JTDm 110 kw
Fiat Punto Sporting Mk1 1.2 16V 63 kW ex
Fiat Punto Sporting Mk1 1.2 16V 63 kW ex
Lancia Y v plné výbavě to má možná by to šlo předělat do punta.
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To už tady ale řečeno bylo(viz. níže) Něco novýho nemáš???Jezdec píše:Lancia Y v plné výbavě to má možná by to šlo předělat do punta.
Nevím jestli to ještě někdo na šroťáku bude sušit,ale zadní vyklápěcí okna měla v elektrice Lancia Y10. A to taky né každá verze.Byla to taková krabička místo té páčky na okně a mezi sedadly u ručky měla spínače.
Chtěl jsem si to kdysi taky namontovat ale nějak z toho sešlo.
3 dvéř Punto v elektrice zadní okna neměla žádná verze.
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele