TYP - Centrální zamykání, Alarm, Dálkové ovlád. .....
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja som na moje Mk2, kde som mal tiez len central na klucik, daval tento: http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoala ... cs584.html
daju ti tam aj navod priamo na tvoje auto, takze montaz je velmi jednoducha. Najskor som sa toho bal, ci to zvladnem kedze nemam ziadne skusenosti s elektroinstalaciou, ale nakoniec to bolo uplne v pohode.
daju ti tam aj navod priamo na tvoje auto, takze montaz je velmi jednoducha. Najskor som sa toho bal, ci to zvladnem kedze nemam ziadne skusenosti s elektroinstalaciou, ale nakoniec to bolo uplne v pohode.
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
- Reklama
Ok chcem sa ta este spytat a objednaval si to priamo na tej stranke nie je problem s dodavkou na slovensko. Diklucass81 píše:ja som na moje Mk2, kde som mal tiez len central na klucik, daval tento: http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoala ... cs584.html
Punto MK1, S 55, 1.1
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jj, objednaval som to priamo na tej stranke. Jeden den som objednal a o nejake 2 dni som to mal doma.
lucass ak ta to nebude otravovat mozem este jednu otazku ono sa to montuje do skrinky pred spolujazcom, lebo som nieco take zachytil na fore. Letovat netreba nic dufam ani ziadne zlozite operacie, lebo vyzera celkom dobre, asi ho objednam.lucass81 píše:jj, objednaval som to priamo na tej stranke. Jeden den som objednal a o nejake 2 dni som to mal doma.
Punto MK1, S 55, 1.1
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
neviem ako v Mk1, ale v Mk2 som to vsetko zapajal v poistkovej skrini co pri soferovi, tam som nechal aj riadiacu jednotku alarmu. Kup si elektrikarske "rychlospojky", tie kable tam len nacvakas, nebudes musiet nic spajkovat. Len som siel podla navodu, co mi dali presne na Mk2 a nacvakoval kable podla popisu.
Lucass este jedna vec nevedel by si mi nejakym sposobom preposlat ten navod do mailu alebo niekam upnut, aby som zhruba mohol kuknut co to asi obsahuje, ci to podla toho budemvediet zmontovat. Dik vopred . mail: network@centrum.sklucass81 píše:neviem ako v Mk1, ale v Mk2 som to vsetko zapajal v poistkovej skrini co pri soferovi, tam som nechal aj riadiacu jednotku alarmu. Kup si elektrikarske "rychlospojky", tie kable tam len nacvakas, nebudes musiet nic spajkovat. Len som siel podla navodu, co mi dali presne na Mk2 a nacvakoval kable podla popisu.
Punto MK1, S 55, 1.1
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ozaj, pri tom alarme CS584, zapajali ste aj ten kablik na kufor? Netreba tam davat nejake dodatocne rele, alebo tak? Reaguje potom alarm aj na otvorenie kufra, ci to je dobre len k dialkovemu otvoreniu kufra?
PŘESUNUTO:
[color=red]flakatos[/color] píše:Ahoj,
mel jsem problem s centralnim zamykanim a to, ze pri opakovanem otevirani a zamykani dveri klickem se zavrela jen 1 cast dveri a to ty kde byl klic,bylo to v servisu FIAT a tam to vycistily a promazali zamky.
Nevim jestli to ma s timto souvislost, ale stalo se me ze jsem vecer zavrel auto a rano byly vsechny dvere otevrene, nesetkal se s timto nekdo dík za odpovedi.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Fiaťák
Mam v punte ten isty ako pises. Poznam dost ludi co ho tiez maju a kazdemu nejako blbne-vratane mna Je to lacny shit a doporucujem vymenit za nieco spolahlivejsie. Bud sam obcas odomkne a nezamkne-takze vecer zamknes a rano prides k autu a odomknute, obcas pocas jazdy spusti alarm, zamknes a hned sa sam odomkne a za boha sa nevie spamatat, pocas jazdy obcas blikne LED co hlavne potme otravuje Po odpojeni od napajania sa zresetuje a je chvilu pokoj a ked si myslis ze sa uz umudril tak mu zacne dr..t nanovo. Asi tolko ale snad natrafis na v pohode kus i ked o existencii takeho pochybujemlucass81 píše:ja som na moje Mk2, kde som mal tiez len central na klucik, daval tento: http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoala ... cs584.html
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja som zatial nejaky problem nepostrehol, zatial v pohode... dufam, ze to tak aj ostane a nezacne to blbnut ako tebe
Pokud chceš otevírání kufru využít, tak musíš k alarmu připojit ještě relé. On ten elektromagnet má docela odběr.. Jestli chceš, aby alarm reagoval i na otevření kufru, tak si do kufru musíš přimontovat spínač, případně použít ten původní.lucass81 píše:ozaj, pri tom alarme CS584, zapajali ste aj ten kablik na kufor? Netreba tam davat nejake dodatocne rele, alebo tak? Reaguje potom alarm aj na otvorenie kufra, ci to je dobre len k dialkovemu otvoreniu kufra?
Punto 55S, 97, 3 dv.
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/