blikanie ukazovatela kilometrov

Moderátor: peta.smolik

Kiňas
Začátečník

Re: blikanie ukazovatela kilometrov

Příspěvek od Kiňas »

Bydlím asi 40Km jihovýchodně od Brna,ve Ždánicích,budu zatím pomalu pátrat a třeba se něčeho doberu,kdyžtak se ozvu,email mám a díky za pomoc Kiňas.
Stilo 1,9 Multijet 88kW
Reklama

ToNx
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToNx »

Zdravím, jen se přidám do diskuse, mě začaly blikat kilometry po výměně řídící jednotky klimatizace, tedy ovládacího panelu, neboť ten můj původní se zbláznil, tak jen potvrzuji to co je tady již psáno....jinak já to vůbec neřeším....jsem rád že mi auo klimuje a topí jak má a na kilometry kašlu...
spunt007
Začátečník

Příspěvek od spunt007 »

Ahojte,aj mne blikaju kilometre,auto som kupil z bazara,mal som podozrenie z tocenych km,servis potvrdil , ze km sedia,takze to tiez neriesim,ale zacalo ma to zaujimat po precitani tejto diskusie,ak na nieco pridem,dam vedet
Kiňas
Začátečník

Příspěvek od Kiňas »

Takže mě už kilometry ve Stilu neblikají,stačilo nechat přihlásit přístrojovku do palubního počítače,jak jednoduché,práce max. 5 min,ale řešil jsem to skoro rok,vlastně neřešil a kašlal na to,protože všude kde jsem byl tak tu přístrojovku chtěli hned měnit za novou,tvrdili že ji mám poškozenou.Samozdřejmě jsem to nenechal,když funguje normálně.Odešel mi EGR ventil a při výměně mi odstranili i ty blikající Km,ale poprosil jsem je o to,a cena zdarma v rámci opravy a diagnostiky EGR.
Takže kdo jste měl přístrojovku venku a máte stočené Km z bazaru,tak to je Váš případ,kilometry umí dneska stočit kde kdo,ale odstranit blikající Km bazary neumí.Že máte stočené kilometry se taky nedozvíte,můžete se jen domnívat jestli ano,nebo ne,ale fakt že s autem bylo něco děláno je jasný,když Km blikají.Mě to přihlásili kluci ve Fiat servis Vyškov.
Stilo 1,9 Multijet 88kW
radek66
Fiaťák

Příspěvek od radek66 »

Myslim ze to blikanie kilometrov nema nic spolocne zo stacanim a vymenami radii ,klimy atd...Je to len dalsi fault ktory panom z Fiatu unikol...Mne napr. kilometre blikali ked som vymenil baterku v DO ovladaci .. Komu to blika tak nech vyskusa nastartovat s druhym rezervnym klucom a blikanie prestane..Ja som to vyriesil tak :D :D ,mne to fungovalo..

PS. Neviem si predstavit ze by niekto stacal na Stile km :lol: ,myslim ze by to poznal kazdy ze z 250000 je 150000 km,Tak toto na Fiate neoklamete zub casu na Talianskom aute zanecha svoje stopy nezmazatelne ako na interiery,podvozku a laku :D
Punto 1,2 75 koni talianskych
Marea 1,9 TD 100 koni Turínskych
Stilo sw 1,9 JTD MJet 88 KW Grigio tecno 698
Geeker_cz
Fiaťák

Příspěvek od Geeker_cz »

radek66 píše:Myslim ze to blikanie kilometrov nema nic spolocne zo stacanim a vymenami radii ,klimy atd...Je to len dalsi fault ktory panom z Fiatu unikol...Mne napr. kilometre blikali ked som vymenil baterku v DO ovladaci .. Komu to blika tak nech vyskusa nastartovat s druhym rezervnym klucom a blikanie prestane..Ja som to vyriesil tak :D :D ,mne to fungovalo..

PS. Neviem si predstavit ze by niekto stacal na Stile km :lol: ,myslim ze by to poznal kazdy ze z 250000 je 150000 km,Tak toto na Fiate neoklamete zub casu na Talianskom aute zanecha svoje stopy nezmazatelne ako na interiery,podvozku a laku :D
Blikani Km je znama vec, ktera je zpusobena zmenou nejktere z jednotek, ktere jsou pripojeny k BC. Ja mel na aute stocene KM a nic neblikalo. A to je to uz 4 roky.
radek66
Fiaťák

Příspěvek od radek66 »

Geeker_cz píše:
radek66 píše:Myslim ze to blikanie kilometrov nema nic spolocne zo stacanim a vymenami radii ,klimy atd...Je to len dalsi fault ktory panom z Fiatu unikol...Mne napr. kilometre blikali ked som vymenil baterku v DO ovladaci .. Komu to blika tak nech vyskusa nastartovat s druhym rezervnym klucom a blikanie prestane..Ja som to vyriesil tak :D :D ,mne to fungovalo..

Blikani Km je znama vec, ktera je zpusobena zmenou nejktere z jednotek, ktere jsou pripojeny k BC. Ja mel na aute stocene KM a nic neblikalo. A to je to uz 4 roky.
Neviem,neviem..to by ti muselo blikat aj po vymene baterky,zamkov,ziaroviek...vsetko je napojene na BC :idea: :?: :!:
Punto 1,2 75 koni talianskych
Marea 1,9 TD 100 koni Turínskych
Stilo sw 1,9 JTD MJet 88 KW Grigio tecno 698
wedding
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wedding »

Ahoj, já jsem musel měnit řídící jednotku, tzn plus klíč včetně čipu + šedou krabku pod pojistkovou skříní, a závada odstraněna, ušetřeno 16000Kč ale km blikají, tzn že auto má v sobě něco jiného, než bylo původně v autě montováno z výroby. Nicméně to blikání mne už hodně štve. Netroufám si závadu odstranit tak jak je zde popsáno, ale rád bych, kdyb y se toho někdo ujal. Co mne ale dostalo nejvíc je skutečnost že chce po mne kod i rádio. Po návštěvě Fiatu mi bylo sděleno že to neumí opravit, jen u aut od roku 2007. V tu chvílkju jsem se smál až jsem se za břicho popadal, protože např. ve ŠKODA to bylo hotové dle WINu za 15 minut ale Fiat toto neumí. Přijde mi to odstrašující, ale co už, prostě je to Fiat. Někde tu bylo napsáno jak toto odstranit pomocí vygenerování kodu, ale stáhnout mi ten odkovací link nešlo, bylo to v roce 2007 :-D , pomůže mi někdo?
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Zdravím na těchto stránkách najdeš daleko víc i blikající km se zde řešili hledej,zde máš odkaz na kód rádia přeji mnoho zdaru:
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... =radio+kod" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
wedding
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wedding »

idefix píše:Zdravím na těchto stránkách najdeš daleko víc i blikající km se zde řešili hledej,zde máš odkaz na kód rádia přeji mnoho zdaru:
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... =radio+kod" onclick="window.open(this.href);return false;
Moc díky :D
wedding
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wedding »

wedding píše:
idefix píše:Zdravím na těchto stránkách najdeš daleko víc i blikající km se zde řešili hledej,zde máš odkaz na kód rádia přeji mnoho zdaru:
jen škoda že mi ten link na stažení odkodovaní nejde, stáhnu, sekne se comp a hotovo :(
wedding
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wedding »

wedding píše:
wedding píše:
jen škoda že mi ten link na stažení odkodovaní nejde, stáhnu, sekne se comp a hotovo :(
Super po OFF antiviru to jede, jen přijít na to jak sundat radio :-D
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Myslím,že musíš vypnout antivirák,ale nejsem si jist je to tam popsaný,ale když někoho poprosíš a písneš tam číslo z radia tak Ti tam kod vygenerujou
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=31" onclick="window.open(this.href);return false;

Jdou použít třeba dráty na autogen,tam radí dráty na kolo.......jehly na špízy :mrgreen:
wedding
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wedding »

idefix píše:http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=31

Jdou použít třeba dráty na autogen,tam radí dráty na kolo.......jehly na špízy :mrgreen:
Jehly na špízy nefungují :-(
Odpovědět

Zpět na „Stilo“