Skoda, ze som to nepocul hrat.... Zaujimalo by ma, ako hra reprak v takej malej ozvucnici ako je priestor pre rezervu a este je pritom len jedna stena z dreva a bez basreflexu a tlmenia Nedusi sa nahodou ten basak?
Ligogo píše:Skoda, ze som to nepocul hrat.... Zaujimalo by ma, ako hra reprak v takej malej ozvucnici ako je priestor pre rezervu a este je pritom len jedna stena z dreva a bez basreflexu a tlmenia Nedusi sa nahodou ten basak?
neboj nedusi...hra dobre.Vnutry to pekne basuje a brni...ale vonku neni moc pocut
Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
Ligogo píše:Skoda, ze som to nepocul hrat.... Zaujimalo by ma, ako hra reprak v takej malej ozvucnici ako je priestor pre rezervu a este je pritom len jedna stena z dreva a bez basreflexu a tlmenia Nedusi sa nahodou ten basak?
neboj nedusi...hra dobre.Vnutry to pekne basuje a brni...ale vonku neni moc pocut
Len aby Ti ho jedného krásneho dna neroztrhlo....
A tak to ma byt: vnútri musí búchať-hučať a von nič nepočuť. (teba, keď je zavreté auto )
Len aby Ti ho jedného krásneho dna neroztrhlo....
A tak to ma byt: vnútri musí búchať-hučať a von nič nepočuť. (teba, keď je zavreté auto )
heh preco by ho malo roztrhnut.....sak prave ze basak ma miesta dost ak ide o to...a hej vnutry huci ked je zavrete....a aspon mi nebrni stierac a spz-tka
zakomponované to tam máš velmi pekne, niečo podobné idem riešiť aj ja, iba zosík pojde pod plexi no k značke sa vyjadrovať nebudem, kto pozná Sony, vie o čom
lemon píše:zakomponované to tam máš velmi pekne, niečo podobné idem riešiť aj ja, iba zosík pojde pod plexi no k značke sa vyjadrovať nebudem, kto pozná Sony, vie o čom
no zosik mozno zabudujem aj ja ale casom...a co sa tyka sony no repro je nahovno ale zesiky,subiky a radio su poho