Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Omlouvám, se že jsem všechny uvedl v omyl, já ten udaj braljako ze, kdyz budu jezdit po dalnici jako prase, budu mit spotrebu 7,7. Nemyslel jsem tim, ze jezdim jenom po dalnici 150 celou dobu jizdy. Me i tak, ta spotreba po tom, co jsem slyšel co se za tu jizdu delo prijde moc nizka, ale zase kdyz normalne je kombinovana 6, tak by to prumerem na tech necelejch 8 vypadalo ze to kolem tech 12 bere pri takovym zadupavani plynu do podlahy...Petr1968 píše:Punto 1,2 44kw ,žere při 150 a jedné osobě minimálně 12 litrů.A totéž Fabia HTP
omlouvám se, ale nějak tomu nerozumím co to znamenáPetr1968 píše:Už jsem se lekl.Mě žere 7,5 průměr(Ovšem asi tak E 55 až E 60) Benzín je pro Fiat škoda.
![]()
![]()
Takže asi tak 3,5-4 litry benzínu na 100
Hezky pekne. Tak to ja nemam pristup k líhu palivu, nebo o nem aspon nevim, že by se to dalo někde tankovat. Ale to může jet hezkyPetr1968 píše:E 55 = 55% etylakoholu +45% benzínu. oč asi 101![]()
![]()
![]()
A co to pak stoji ta sranda? Treba by se i vyplatilo natankovat pul benzinu a dolejt to líhem. A co pak na to katalyzátor?Petr1968 píše:E85 se někde tankovat dáMusíš něco udělat pro planetu
Ale na E 85 už to nastartuješ tak na podesáté a ještě to bude studené zdechat.
No strašný, já ale už nikdy nepojedu 150 po dalnici, takze tolik to zrat nebude. Pokud se nejak zasadne nezvedne s opotrebenim oleje jeho spotreba, budu za 10k dolejvat litry max 3 jako minuly cyklus.Petr1968 píše:Tlak ve válcích není problém změřit. To bych udělal první. Ještě může být prasklý pístní kroužek,nebo zakarbonovaný ,zalepený. Spotřeba 7 l na 10000km je strašná.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |