tak to som rad... dobre fotky, len skoda ze som nemohol prist skor ked tam boli aj ti co potom odisli a nseli na letisko... ale neva, snad na buduce to bude este lepsie a viac aut mne sa vcera pacilo
Inak priklanam sa k prispevku od Katy. Bol to PUNTO zraz a zumpy ako homousky GOLF, otapetovana IBIZA a aj Mitsu tam posobili dost rusivo. Nic nemam proti TIPU co tam bolo, lebo sa jednalo o fiat a nebolo v style sedlak tuning. Fiatu zdar a doskakaovenia nabuduce Snad uz aj s nejakou tou grilovackou cez noc.
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Ece neco. Az teraz som pozrel foto z leteska a tato fotka vo mne vyvolava obavy z buduceho zrazu
Moj navrh je: Nabuduce by sa mohli pozvat snowbordaci, polovnici a hraci vodneho pola. A pocas sprintov by sukromny podnikatel mohol predavat satove zastery a prutene kosiky
A teraz som asi nasral tajomnika pre SK Zrazy /Mirec klidek /
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
taaak pozeram ze pekne sa to vydarilo nabuduce sa pokusim prist...inak som vas stretol v TT na kruhaci pri NAY ste isli akurat v sobotu rano tam...konecne mafi nazivo a sportinga vidim skoro kazdy den niekde v TT naposledy v piatok pri stanici na krizovatke
Fiat Punto Mk21.2 16V 59kW/80PS r.v.2001 - sériový stav Seat Ibiza 6k1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)
keny8899 píše:taaak pozeram ze pekne sa to vydarilo nabuduce sa pokusim prist...inak som vas stretol v TT na kruhaci pri NAY ste isli akurat v sobotu rano tam...konecne mafi nazivo a sportinga vidim skoro kazdy den niekde v TT naposledy v piatok pri stanici na krizovatke
musim ta sklamat ,ja som v sobotu nevyrazal z TT ale z NR
to vaaazne? a slo z TT este nejake cierne Punto? :-O som bol v tom ze si to ty
Fiat Punto Mk21.2 16V 59kW/80PS r.v.2001 - sériový stav Seat Ibiza 6k1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)