No reknu ti ze je to zaludny auto.
Je to dovoz z IT a o chovani predchoziho majitele a urciteho servisu se nevi nic.
Jen se ke me donesla informace ze pry to bylo pred dovozem v servisu na kontrole atd.
Nicmene mi to nedalo a sel sem kontrolovat stav auta.
jako prvni sem si vsim udaje o km a pak sem oteviral uz haupnu s pocitem boha jeho to bude vrak s temahle km....
Nicmene motor opticky vypada jako kdyby mel nalitanejch o hoodne min.
Co sem prvni kontroloval byl olej.
A svete div se na merce nic ABSOLUTNE nic proste sucho!
Tak si rikam ze to bylo dobre asi servisovano pred vypravou do CR kdyz tam je sucho.
Tak sem se vrh ze vymenim olej.
Jeste ze jsem tusil ze bude neco v neporadku a prizval k praci take Harryho aby mi assistoval. Povolit totiz olejovej filtr bylo zkratka nemozne nekdo jej dotah zpusobem ktery se rovna jen hovadu co nema cit.
Atak s vymeny oleje ktera mela byti praci na max hodinu se stala prace na cele odpoledne kdyz do toho zapocitam jezdeni po okoli a shaneni kvalitniho povolovaku na filtr.
Filtr sme nakonec povolili stejne sroubovakem
Nicmene olej je uz vymenenej takze by melo byt vse v poho. aspon to hlavni... kontroloval sem vse co se dalo ale jeste me zitra ceka vymena chladici kapaliny pro jistotu tak sem zvedav co me ceka tentokrat....
Jinak vypada zachovale az na sedacky ktery sou mistama prodreny a prasklej predni naraznik....
Nicmene co me zarazi je to ze motor zere olej ikdyz je zahratej coz neni normalni.... z laufu totiz jde az moc bilyho koure nez je normalni.... ale jak rikam na ty km je to asi normal.....
Život je jako žebřík do kurníku - krátkej a posranej...