MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje ;-) Martinez

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinezcze »

Neboj se, za panem X nepujdu, to bych se do toho radeji pustil sam... taky bych rad s vama uz pristi sezonu jezdil :D jeden sikovnej by tu byl, ale ten nema moc casu, tak uvidime, prinejhorsim se opravdu za tim Dohym zastavim :D
Reklama

Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

o kolik to chces vyrvat ven ? ... delal jsem si svy lemy,... nereknu o kolik. A taky ber zas abys to nevytahl a nebylo to osklivy, nehezky.. musi to vse ladit. abys to nemel jak tuzing. o kolik to chces ? i predek ?
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Zatim jsem tuhle problematiku neresil, ale pocitam tak max. o 12-16mm (ani nevim, zda je to hodne nebo malo :?)
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Martinezcze píše:Zatim jsem tuhle problematiku neresil, ale pocitam tak max. o 12-16mm (ani nevim, zda je to hodne nebo malo :?)

bavíme se teda o 12-16mm na prdeli ? ... a predek nechas nebo jak ?...
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Na predek by mohli stacit pouze dorazy, ale zase aby to nevypadalo blbe, tak bych nejspis nechal vytahnout i predek...
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

je hezci mit to bud stejne nebo zadek trosku vic.predek urcite ne. to same lezouci kola.. je hloupe kdyz vepredu lezou vic jak vzadu,ty pak vypadaj jako zalezle.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

to Katy: to je presny ;) mam rad sladenost, takze by to bylo jak vepredu tak vzadu stejne :)
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Martinezcze píše:to Katy: to je presny ;) mam rad sladenost, takze by to bylo jak vepredu tak vzadu stejne :)
zalezi na kolech kolik lezou ven et ja tahal predek zadek a Zadek vic ikdyz by kola vzadu mel vic et... je tam problem ze predni naprava je cca o 5cm sirsi jak prdel nezapomen na to
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Nezda se mi, ze bych mel predni napravu sirsi... kola lezou ven uplne stejne :shock:
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

kazdy auto ma predni napravu prece sirší nez prdel
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

to Dohy: Kdyz to rikas tak ti budu verit, v tehle veci zase tak zbehlej nejsem ;)
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Martinezcze píše:to Dohy: Kdyz to rikas tak ti budu verit, v tehle veci zase tak zbehlej nejsem ;)
treba nam tu nekdo napise zdali je to tak ci ne ... ale u myho punta to tak fakt je .. dukaz byl na prdeli kola STEJNY JAKO NA PREDKU a predek byl prez blatniky.. resil jsem to s kamaradem a rikal mi ze predni je sirsi nez prdel. myslel jsem si ze zadni blatniky jsou uzsi nebo tak a rikal ze naprava ale to je defakto jedno se to promeri a vytahne se zadek dle potreby
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

JJ necha se to vytahnout a pak zajedu k tobe na laminovani narazniku :lol:
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Novinky :(
Vcera jsem odjizdel z parkoviste a najednou mi zprava vylitnul golf, stacil jsem hodit mysku, ale on uz to neubrzdil... jemu prasklo predni svetlo a ma odreny naraznik... ja mam zrusenou celou pravou stranu (dvere, blatnik, podbech, sloupek, prah...) Sluzbu dopravnich nehod nijak nezajimali, v jakych mistech me trefil a ze jsem se s autem otocil o cca 120°, takze asi nejel nejpomaleji... ted zalezi jestli je to parkoviste brany v katastru jako pozemni komunikace, nebo jako ucelovka, kdyz to bude pozemni komunikace, tak je to moje vina (prednost prave ruky), kdyz to bude ucelovka, tak je to tzv. spoluvina. Aby toho nebylo malo, tak jeste dostanu od zamestnavatele kazensky trest (penezni pokutu)... Auti je momentalne schovane v garazi, nebot nejdou uzamknout spolujezdcovi dvere, ale to je v podstate jedno, nejdou ani otevrit :-( Pres zimu se meli setrit penize na lak, ale jak to tak vypada, tak se bude setrit na opravu a bude to opravdu velky stesti, pokud pristi sezonu vubec vyjedu :-(
Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dohy »

Ty krááááááááááááso :cry: :cry: :cry: :x
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“