MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje :) - PunTUN
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje :) - PunTUN
Tak páni moje Puntíčko je na predaj ak by mal niekto záujem napíšte mi súkromnú správu. Predávam ho v tom stave ako je na 15" origo fiat s novými Pneu Dunlop SP sport a zimnými na 13" zimákoch. Možno si to ešte rozmyslím lebo sa mi to ťažko píše ... Aktuálne by to bolo v priebehu budúceho týždňa.
FIAT PUNTO CABRIO
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Take strucne spravy mam najradsej..je na predaj a hotovo,aspon by si mohol dovod povedat..preco take rozhodnutie odrazu
Ahoj, no je to preto lebo potrebujem auto na každodenné jazdenie v zime aj v lete a hlavne v zime. Preto som si kúpil iné auto praktickejšie lebo cabriom už nechcem jazdiť keď je nasnežené a hlavne solené cesty. Keďže máme doma áut viac vzniká troška problém aj s parkovaním a tak som premýšľal že by som ho predal a urobil radosť a krásne chvíle niekomu inému. Do dnes som ho však nedal nikam na net a myslím že ani tak ľahko nedám lebo láska je láska a nie je to vôbec ľahké ... takže asi tak.HIISS píše:Take strucne spravy mam najradsej..je na predaj a hotovo,aspon by si mohol dovod povedat..preco take rozhodnutie odrazu
FIAT PUNTO CABRIO
na net a myslím že ani tak ľahko nedám lebo láska je láska a nie je to vôbec ľahké ... takže asi tak.[/quote]
svata pravda
svata pravda
one world, one dream, one car
takže vieš o čom hovorím proste Punto je moje prvé auto, dlho som po ňom túžil kúpil som si ho, urobil podľa svojich predstáv, je to cabrio to som vždy chcel. Jazdím teraz častejšie na druhom čo sa týka výbavy je tam asi úplne všetko ale potom sadnem do Punta, dám si dolú strechu, pustím si dobrú muziku a skonštatujem že kam hrabú iné autá ...
FIAT PUNTO CABRIO
úplne ta chápem ... a verím, že cabrio nakoniec ostane u teba
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Ahojte, mám na predaj origo GT prahy na MK1, 1ks rozširovacích podložiek aj šróby a 13" ALU kolá čo som mal na kabriolete aj s pneu... ak by bol záujem dajte vedieť ... foto diskov mám v profile keď boli na aute
FIAT PUNTO CABRIO
a ešte foto diskov, nemajú ani jeden škrabanec po obvode ...
FIAT PUNTO CABRIO
a P.S. cabrio som samozrejme nepredal, už pekne buvá v garáži a teší sa kedy zas bude slniečko a pôjdeme sa niekam vyvetrať ...
FIAT PUNTO CABRIO
to si urobil dobre,ze si ho nepredal...
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
jestli k tomu vubec dojde tak to udělam s autem i ja jinak je to to samý v pozadí že http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4734_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
twolive píše:jestli k tomu vubec dojde tak to udělam s autem i ja jinak je to to samý v pozadí že http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4734_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
FIAT PUNTO CABRIO
a jedna zimná, na zimné kolá som prezul zo zvyku, keďže cez zimu už nejazdím
Naposledy upravil(a) PunTUN dne 08 led 2013, 18:16, celkem upraveno 1 x.
FIAT PUNTO CABRIO
Pekné,na tejto foto vyzerá jak čierne:) Btw čo sú to za límečky na tých plecháčoch?už som to videl na viacerých autách,kde sa to dá zohnať?
Bravo 198 1.4 T-jet Sport