(CZ) 1.PUNTO SRAZ - 19.05.2007 - Rozkoš
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
V klubu zatim nejsem, pač mě zajímájí spíš jízdní vlastnosti, ovladatelnost, výkon, funkčnost..Dohy píše:to Cassius: ty nejsi u nas v klubu a proc nejsi ?.. mam takovy pocit ze my se mozna aj zname .. no uvidime
..takže si radši koupim vrtaný kotouče než folie nebo mračítka
A to mi právě v PUNTO TUNING FANS chybí..tam vidim spíš hudbu, plasty atd
Ale vůbec to neberte jako nějakou výtku, naopak, je dobře že je každý na něco jiného
Dohy: určitě neznáme, leda že bych Tě někde předjel
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
www.nurburgring.cz
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Paráda..tak když už mám i pozvání od slavný sběratelky pohárů, tak to musim dorazitKaty píše:2cassius: ja myslim ze se ti bude libit i bez GT cek )
hlavne teda kdyz dorazis uz v patek.... a jsi zvan. cim vic Punt,tim lip.
Ale jen v pátek večer a na chvíli..
70" Fiat 500..král..
www.nurburgring.cz
www.nurburgring.cz
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zatim jen kolega mk1 16v..ale GT si chci letos dovézt, takže sbírám veškerý info a myslim, že už toho taky docela dost vimLucky Gogo píše:to Cassius: doraz-taky bych rád poplkal s kolegou GTčkářem
Každopádně s GTčkařem poplkám nejradši
Naposledy upravil(a) Cassius dne 15 kvě 2007, 18:38, celkem upraveno 1 x.
70" Fiat 500..král..
www.nurburgring.cz
www.nurburgring.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Cassius píše:Já jsem zatim jen kolega mk1 16v..ale GT si chci letos dovést, takže sbírám veškerý info a myslim, že už toho taky docela dost vimLucky Gogo píše:to Cassius: doraz-taky bych rád poplkal s kolegou GTčkářem
Každopádně s GTčkařem poplkám nejradši
A máš nějak poladěný motor nebo čekáš na GT?
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
2Cassius: ooo, dekuji za kompliment. ale letos se sbirat nejak nechystam
no jinak hele - v patek budem v kempu od 19h, muzes se pridat v 14:00h v praze ke skupince a jet s nima... a proc nezustanes az do soboty
btw: prijede i jeden clen Lacin, a dost toho vi o GT.
no a s tou tvoji argumentaci ,ze mame klub jen na plasty atd.... to tak neni - ikdyz se to bohuzel zda takze bych byla jedine a mooooc rada, kdyby ses k nam do klubu pridal , pac tuning je preci o motoru a jizd.vlastnostech hlavne a jako sprinter bys nas mohl dobre prezentovat a nalakat i dalsi GT ckare,..... heh,si myslis ze se nesmeju kdyz koukam na ten vypis a vsichni skoro maj 1,1 mk1 vc.me ?
proste mi to prijde srandovni... tkaze se neboj a jak poridis GT tak te chci videt u nas na punto.tuned-cars.cz
2Filip: neboooj,nekteri tam budou az do nedele. vyparime se tak kolem 18h na spanilou jizdu
no jinak hele - v patek budem v kempu od 19h, muzes se pridat v 14:00h v praze ke skupince a jet s nima... a proc nezustanes az do soboty
btw: prijede i jeden clen Lacin, a dost toho vi o GT.
no a s tou tvoji argumentaci ,ze mame klub jen na plasty atd.... to tak neni - ikdyz se to bohuzel zda takze bych byla jedine a mooooc rada, kdyby ses k nam do klubu pridal , pac tuning je preci o motoru a jizd.vlastnostech hlavne a jako sprinter bys nas mohl dobre prezentovat a nalakat i dalsi GT ckare,..... heh,si myslis ze se nesmeju kdyz koukam na ten vypis a vsichni skoro maj 1,1 mk1 vc.me ?
proste mi to prijde srandovni... tkaze se neboj a jak poridis GT tak te chci videt u nas na punto.tuned-cars.cz
2Filip: neboooj,nekteri tam budou az do nedele. vyparime se tak kolem 18h na spanilou jizdu
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz