presne takto to plánujem:) lenže nie to narazniku GT-čka,čiže bez ostrekovačov a ešte uvidím či tam dám hmlovky,ale chcel by som,aj keď tam nieje výrez na ne a číru optiku..sekne to tomu úplne
[B]Fiat Punto 1.7TD 51kw[/b] egrOff katOff,podvozok -56/-60,holá rúra,čerpadlo + turbo+/Fmic In progress. Rozvod R.I.P 10 000 pred vymenou
Punto- http://tinyurl.com/8vkmzw2
[b][color=#FF0000]Diagnostika vozidiel Fiat,Alfa,Lancia,VW,Audi,Škoda,Seat.0915523690[/color][/b]
Tak pani..po nejakom dlhom case...som tu..konecne vyzera,ze sa na auticku aj nieco robi...zagitovali sa napisy na kufry aj so stieracom,antena na streche a aj znak na prednej kapote....na strechu pojde asi do 2tyzdnov karbonova folia a na kapotu a kufor by mal ist plasti dip..takze som moc zvedavy na finalnu fazu..dnes som konecne trosku spunta poumyval a povysaval...
Přílohy
Fotografia2009.jpg (159.38 KiB) Zobrazeno 6378 x
Fotografia2014.jpg (161.42 KiB) Zobrazeno 6378 x
Fotografia2010.jpg (150.27 KiB) Zobrazeno 6378 x
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
dakujem...no mohlo to byt aj lepsie,ale to ti musim ukazat niekdy...vyslo mo to 50e...asi dost,ale konecne to uz je hotove moje tazko zarobene peniaze...no kapota bude musiet asi este vydrzat na neskor a kufor chcem robit,ale bud prsi,alebo vybavujem ine veci....ale ked bude hotovy,tak hned dam fotky
Facebook >> Peter Siekel
zatial sa nic netrha...sak mam ju len kratko...ale mohol mi ju aj krajsie orezat...no nevidalo..ten,co mi to lepil ma lepsie folie ako som kupil ja....lepsie sa da s nimi manipulovat...no lacne to nie je,tak som zvolil lacnejsiu variantu..no uvidime
Facebook >> Peter Siekel