MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - zetes ->> BMW
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - zetes
Téééda kdo by to byl řekl... A takovej je to krasavec... Je fakt že sem tohle auto dlouho v Mezu neviděl ale druhá věc je že su od slunka do slunka v práci
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Reklama
- Palis
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ja som si tiez toho vsimol skoda to predat zetes
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no jo no kluci a holky... bohuzel... jeste ho furt "bohuzel" mam...
zivot je zmena a naskytla se vyhodna koupe skveleho auticka a tak jsem do toho sel a momentalne mam dve auta... doufam ze si puntika nekdo veme... kdo by se o nej staral a tak... uprimne recneo uz na to nemam moc casu a ani tak nejak zapal do toho neni... nevim ja kto vysvetlit... auto je to super, po strance motoru, bez chyby... Kdyby se nenaskytla nabidka, tak ho neprodavam
Jedna z nejlepsich vybav co se do toho davala... od ABS az po vyhrivany sedacky a zrcatka ) Auto v perfektnim stavu... podvozek, lemy, vyfuk... vsechno jako novy... nikde nenajdete rez, takze maximalni spokojenost! Vse funguje, jede to, "zadarmo"...
Puntika mi je lito, ale jak clovek sedne do tohoodle, vidi tu krasne bezovo dreveno cernou kombinaci tak....... bez komentare
Jen to jeste zatmavim a dam poradny kola 16" nebo 17" s 225/50 R16 nebo 245/45 R17 a bude vymalovano....
zivot je zmena a naskytla se vyhodna koupe skveleho auticka a tak jsem do toho sel a momentalne mam dve auta... doufam ze si puntika nekdo veme... kdo by se o nej staral a tak... uprimne recneo uz na to nemam moc casu a ani tak nejak zapal do toho neni... nevim ja kto vysvetlit... auto je to super, po strance motoru, bez chyby... Kdyby se nenaskytla nabidka, tak ho neprodavam
Jedna z nejlepsich vybav co se do toho davala... od ABS az po vyhrivany sedacky a zrcatka ) Auto v perfektnim stavu... podvozek, lemy, vyfuk... vsechno jako novy... nikde nenajdete rez, takze maximalni spokojenost! Vse funguje, jede to, "zadarmo"...
Puntika mi je lito, ale jak clovek sedne do tohoodle, vidi tu krasne bezovo dreveno cernou kombinaci tak....... bez komentare
Jen to jeste zatmavim a dam poradny kola 16" nebo 17" s 225/50 R16 nebo 245/45 R17 a bude vymalovano....
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
Hmmm bmw krasavec,hlavne ten interier a neuvazoval si ze puntidlo si nechas na slnecne dni ako vikendove auticko?Alebo to financne prostriedky nedovolia?Je ho naozaj skoda
HGT
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
diiik.... je krasny...
dovoli, ale nechci
dovoli, ale nechci
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
nj, to chapu ze puntik byl odsunut a uz ti nevyhovuje...tak at slouzi brambora... co vim tak 98% majitelu bmw breci za drahé díly !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
pekný baworáčik
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
vyhovuje, ale proste uz to neni pro me... asi a drahy dily? tak o 10% drazsi nez na skodovku, takze to bych zas tak cerne nevidel... auto se nevybira podle ceny dilu, ale podle vzhleud, funkcnosti a tak... kdyby podle dilu, tak jezdim ve S120 ale diky... puntas je a bylo super auto!!!!! nenecham na nej dopustitKaty píše:nj, to chapu ze puntik byl odsunut a uz ti nevyhovuje...tak at slouzi brambora... co vim tak 98% majitelu bmw breci za drahé díly !
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
prodano do klubu
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mně ty fotky nějak nejdou otevřit... Řekněme si to na rovinu prostě si sparchantěl(bez urážky))))
Znám tady jednoho z Mezu co taky mohl jen BMW ale před pár lety dostal rozum a koupil si Mareu 2,0 V5 20v a nějak se mu to zalíbilo... No prostě šel do sebe a babě pořídil Pandu a teď už Mareu nemá ale před barákem mu stojí Croma
Věřím že se Ti jednou rozum vrátí a budeš mít opět Fiata ))) Přeju Ti brzké uzdravení )))
Znám tady jednoho z Mezu co taky mohl jen BMW ale před pár lety dostal rozum a koupil si Mareu 2,0 V5 20v a nějak se mu to zalíbilo... No prostě šel do sebe a babě pořídil Pandu a teď už Mareu nemá ale před barákem mu stojí Croma
Věřím že se Ti jednou rozum vrátí a budeš mít opět Fiata ))) Přeju Ti brzké uzdravení )))
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
hihi... tak v tom pripade se uz asi neuzdravim, to jsem teda jeden z tech "ztracenych pripadu" protoze dalsi auto bude bud nejnovejsi model BMW 535D Touring, samozrejmw a nebo jeden sportacek, to se jeste uvidi
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tiez si myslim ze sa uz neuzdravis a myslim ze nemas ani dovod nato tak nech nemec poslucha hlavne
Fiat Punto 1.2 8v 44kw ELX rv. 2002
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Každej jednou prozře a pozná že mít Fiátka je to nejlepší co ho mohlo potkat
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
je to super auto, ale ver mi ze jsou suprovejsi auta
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevim... Řídil sem 330 XD... Trochu mně to překvapilo ale Fiátek je mazel a v každým Fiatu je pár kapek Ferrari a na to se žádnej Bramborák nelepil nelepí a nikdy lepit nebude))) Kdybys šel do Ferrari nebo třeba do Lancie Thesis tak bych Ti zatleskal ale takhle... Třeba na to jednou příjdeš...