Dik, i ty si pekne pokrocil s prednim naraznikemJenda01 píše:Zdar máš to moc pěkný.

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
uz je to spravene hlavne abys ty byl uz O.K.Martinezcze píše:To Dohy: Zdravim, uz mi to jezdi, mam obednanou predni masku a kamosovi by melo prijit COčko, tak budeme zavarovat zadni dvere, pak jeste vyfuk a lak a bude hotovo... lak asi az po zime, zbytek chci stihnout do konce roku... jinak je mi te lito jak te v srpnu nabourali
Kód: Vybrat vše
http://tuning.autodoplnky.cz/lester/prahove-nadstavce/lester-prahove-nastavce-hgt-look-fiat-punto-3-5dv-s257995?_CH_SESSID=1b015dc783835b20eee33d0e3f7717fb
i Primo v Decine, tak i dost jezdim od Chomutova po LBC, jinak jsem primo z Benesova n. PL.Martinezcze píše:Jezdim... a docela casto.. Decinsko je velkej pojem, kde se pohybujes ty?wladam píše:Ahoj,
jezdis stim autem nekdy?? ze sem te tady jeste nepotkaltohohle auta bych si urcite vsimnul
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |