Jakou máte momentálně spotřebu u svýho Punta????
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Jakou máte momentálně spotřebu u svýho Punta????
sme ted mel 17km/l, coz je nejakych 5,9l/100km... vrealu to bylo ale 6,9... 17km return...pul mesto
FIAT PUNTO II 1.2 16V HLX 5d
- Reklama
Po noční kochací jízdě se mi tak trochu vydařilo se s potřebou pak to skočilo na 25,6 Km/ L
- Přílohy
-
- 26092012(001) (576 x 768).jpg (47 KiB) Zobrazeno 3383 x
Černý Fiát Punto II 1.9 JTD SX r.v. 2001
dneska jsem se dostal konecne pod 5 litru Puntem Sporting s MK2 1,2 16V ,59kw automat se 7 stupnovim tiptronicem,je to foceno pri jizde městem,dokonce jsem se na chvilu dostal na 20,4 km na 1 litr
- Přílohy
-
- 044.JPG (42.73 KiB) Zobrazeno 3332 x
Fiat PuntoII 1,2 16V Sporting 59kw,automat,rv 2000 naštěsti je to auto od mojej roby,já používám Land Rover
Pekna spotreba. Len tak pomimo nemas tam tiptronic ale CVT prevodovku, ktora pouziva jednoduchy princip dvoch kuzelovych remenic s premenim priemerom a navzajom su spojene pasom s velmi presnych clankov. Elektronika s hydraulikou sa ich vzdalovanim a priblizovanim na druhom disku stara o zmenu prevodoveho pomeru. Tych 7 stupnov vlastne nie su stupne ale iba presne zapalohovanie tych remenic. Ale to iba tak off topic.. Nech to jazdi a poslucha
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
Nechcu sa hadat ja italskej autum ,osobakum a jeste ke vsemu automatum rozumim jak malovani kraslic ,sam jezdim starym poctivim Land Rover ,tenhle italskej zazrak je auto od mojej,ale to jsem odbocil ,podle meho tam tiptronic je protoze tam bud jedu na automat a jsou tam jenom dva pedaly nebo si muzu sam radit kdyz ji davam dopredu radim nahoru a dozadu podrazuju. Ale opravdu to je nazor laika,pokud to stihnu tak to zitra nafotim abych byli moje mozna divoke teorie potvrzeny nebo mi bylo vysvetleno a vse uvedeno na pravou miruoldoss píše:Pekna spotreba. Len tak pomimo nemas tam tiptronic ale CVT prevodovku, ktora pouziva jednoduchy princip dvoch kuzelovych remenic s premenim priemerom a navzajom su spojene pasom s velmi presnych clankov. Elektronika s hydraulikou sa ich vzdalovanim a priblizovanim na druhom disku stara o zmenu prevodoveho pomeru. Tych 7 stupnov vlastne nie su stupne ale iba presne zapalohovanie tych remenic. Ale to iba tak off topic.. Nech to jazdi a poslucha
Fiat PuntoII 1,2 16V Sporting 59kw,automat,rv 2000 naštěsti je to auto od mojej roby,já používám Land Rover
http://www.auto.cz/fiat-punto-1-2-sport ... edgear-159" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu to je celkom pekne popísané ako to funguje.
Jak to robíte? Ja sa akosi na viac ako 15km/l neviem dostat. Jazdím 80%v meste, 60km/h na 4 rychl.stupni. Auto prázdne,no pneu tam mám 195/15. Čo mám špatné?
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
Pokial jazdis ako pises tak lepsiu spotrebu v meste len veeelmi tazko spravis. Sam mam dvojkoveho Sportinga a pokial su to iba motacky po meste tak tiez 15-15.5 km/l. Osobny rekord bol 21.2 km/l ale to mimo mesta 80km/h a zaradena 6ka...
Urcite na tom budu mat zásluhu aj kolesá , 195 r15 je na 44Kw puntíka trošku veľké sústo.
Diky moc zase jsem o neco chytrejsioldoss píše:http://www.auto.cz/fiat-punto-1-2-sport ... edgear-159
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ještě by mně kluci zajímalo o kolik je realita jiná než píše počítač? Odchylka bývá až 0,5L/100km
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Dnes dotankováno 11,57L na 215km = 5,38L/100km ježděny pouze krátké trasy do 8 km, nabráno na Shell Jihlava Nat95 v ceně 33,7kč/L po slevě
Punťa fire, Rosso Tiziano
Mne to vychádza odchylka, že to je o 0,2 až 0,3 deci viac oproti palubáku. Zmerané na nádrži. Ale neriešim to...
a mne to žere tak akurát,koľko natankujem,toľko prejazdím ale nie..normálne keď tomu pálim na krátke trasy čo to dá,tak cca 7l
[B]Fiat Punto 1.7TD 51kw[/b] egrOff katOff,podvozok -56/-60,holá rúra,čerpadlo + turbo+/Fmic In progress. Rozvod R.I.P 10 000 pred vymenou
Punto- http://tinyurl.com/8vkmzw2
[b][color=#FF0000]Diagnostika vozidiel Fiat,Alfa,Lancia,VW,Audi,Škoda,Seat.0915523690[/color][/b]
Punto- http://tinyurl.com/8vkmzw2
[b][color=#FF0000]Diagnostika vozidiel Fiat,Alfa,Lancia,VW,Audi,Škoda,Seat.0915523690[/color][/b]
Ja dal na 195kach 24,5 jel jsem jak lemra aleBanshee píše:Jak to robíte? Ja sa akosi na viac ako 15km/l neviem dostat. Jazdím 80%v meste, 60km/h na 4 rychl.stupni. Auto prázdne,no pneu tam mám 195/15. Čo mám špatné?