edit: dnes som sa vybral na dedinu 20km+20km a spotreba 24km/1l (4.2/100) samozrejme lahka noha a dodrziavanie predpisov tj 60mesto 90 mimo mesta, zatial ma to bavi jazdit na spotrebu, ale asi ma to casom prejde

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
No nieje to len vždy 3km ak si si nevšimol, za 3 týždne 1400km to by si sa nafurikovall-cizek píše:No lidi, já vám nevim, ale máte to nějaký divný...jezdit 3 km a spotřeba 5,1l?? To tam máš na 5ku 60km/h ne?? Taky záleží kde jezdíte...já jezdim tady u nás po vysočině a na 5,1 bych se na 3 km nedostal....!! Ten,kdo říká že má 5l na 3 km podle mě pěkně kecá!
No já nevim, prostě podle mých zkušeností na 3km vzdálenosti nejde i ze sebelehčí nohou ustálit spotřebu (podle pc) na 5,1l .... zkus před jízdou do práce vynulovat počítadlo denních km... a pak dej vědětMirec32 píše:No nieje to len vždy 3km ak si si nevšimol, za 3 týždne 1400km to by si sa nafurikovall-cizek píše:No lidi, já vám nevim, ale máte to nějaký divný...jezdit 3 km a spotřeba 5,1l?? To tam máš na 5ku 60km/h ne?? Taky záleží kde jezdíte...já jezdim tady u nás po vysočině a na 5,1 bych se na 3 km nedostal....!! Ten,kdo říká že má 5l na 3 km podle mě pěkně kecá!nevymýšľam si, nemám prečo, píšem to čo ukazuje PC.
Proste to nevytáčam, jazdím úplne normalne.
BTW. nemám tam na 5ťku 60km/h
hm, tak to má cenu...chudák motor jestli jezdí na 1500 otáček! To kyž na to pak šlápneš se musí asi pěkně divitSHANE54 píše:ja tam 5-ku pri 60kmh bezne davam. ten motorcek to dopohody potiahneMirec32 píše:BTW. nemám tam na 5ťku 60km/h![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |