Sháním někoho z Brna nebo blízkého okolí kdo má 15"tky at uz alu nebo plechy na 195/50R15 gumách,kterej by byl ochotnej věnovat mi 5-10 minut svého času a dali by jsme si někde sraz a potřeboval bych zkusit jenom namontovat to kolo a zkusit jestli nebudu dřít pri vytocení rejdu.Nekdo me totiz rika ze ne a nekdo me dráždí že jo.Tak bych to rád zkusil.samozdřejmě to nechci zadarmo,třeba nějaký cigára pro kuřáka nebo nějakou flašku vína pro slečnu
Tak taky mám 165/70R14 tedka..ale to sou žiletky Pokaždé když jedu vo pul pate rano do prace me to u nás v nájezdu za spalovnou ustřeluje takže to jedu mirně bokem.To člověka ráno probere.. Jinak už mám zadní čirou optiku a příští týden se de na fólie...Pak už jenom dořešit ty gumy Nechci za ně nechat 6000,- a aby mě byly k hovnu
Srry za kvalitu,foceno mobilem.195/55R15 se tam vleze,takze jsem rad a objednavam 195/50R15 Btw z tech fotek to není vidět ale na autě už jsou týden folie Az budu mít kola komplet a umyju auto tak to nafotím normalním fotakem Btw kdyby někdo měl zájem tak bych měl na prodej 2x Pirelli 195/55R15 85H 210 Snowsport zimní v celkem slušným stavu.Za nějakou symbolickou cenu bych to nechal.