(CZ) 2.PUNTO SRAZ (rozlučka) 6.10.2007-ROZKOŠ
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
2miki-gt: tohle ale je na Rozkosi , NE na Pavove.... si myslim ze tam meli sraz Italian.
2Lacin: no, o me se neco taky pokouselo a mozna jeste pokousi ale je treba proadne domaci leceni i za chodu v praci.... tabletky, brufen, kapky, caje nebo zmrzlinu
JINAK DALSI ODPADLIK JE "DJ BIKER".
2Lacin: no, o me se neco taky pokouselo a mozna jeste pokousi ale je treba proadne domaci leceni i za chodu v praci.... tabletky, brufen, kapky, caje nebo zmrzlinu
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to v Konopáči, ale myslím to tak že jsem tu štreku jel minulý týden.. Dohy bohužel jede už v 11 (já jsem v práci do půl 3) takže bych jel sám..Katy píše:2miki-gt: tohle ale je na Rozkosi , NE na Pavove.... si myslim ze tam meli sraz Italian.
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
K PATECNIM UCASTNIKUM , JSEM NAPSALA MISTA,KDE SE S NEKYM SPOJI (SRAZŮ) A POJEDOU SPOLECNE - VELKYM !!! kdo ma u sebe JEN malym, jede sam na sraz v Cernozicich !Katy píše:AKTUALIZACE:
ROZPIS UCASTI DLE UBYTOVANI (CHATEK) !!!! A CISLA JSOU DLE POCTU AUT...cim vic lidi pak,tim lip : ))))
Pátek:
1.Katy - BRNO
2.Marty3d +sarka - PRELOUC
3.Ultraknyst +petka - BRNO
4.Ufo_esC -sk-BRNO
5.Trino +kamos -PRAHA
6.Káca -PRELOUC
7.Lubosh +pritule -s dohym-PRAHA
8.OK-9 - SO? -hradec
9.Wextn -USTI N.ORLICI
10.Brahos -hradec
11.PulMilos - PRELOUC
12.LuckyGogo -PRELOUC
13.Paja +ivca -prostejov
14.Zuzka +kamoska -prostejov
15.Lacin -do SO - brno
16.Dohy +hans - PRAHA
17.Marty felda +kulich -s dohym-PRAHA
JINE ubyt:
18.Kubi? -jen PA,auto -brno
19.Vencapunto - solo s tatkou -s dohym-PRAHA
PRIJEDOU V SOBOTU
20..Mevi -kuk
21.Cassius -kuk
22..JT ?
23.Kaufik
24.Majki -kuk?
25.Rozmetal -kuk
26.Sob -kuk
27.Milsn -kuk uz v PA
Naposledy upravil(a) Katy dne 03 říj 2007, 22:38, celkem upraveno 1 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ja jedu driv s martym pojedem kvuli puntikovi pojedem uz kolem 9-1O .. pojedem tak 80.. TAKZE VENDO NECEKEJ NA ME ani nikdo nas dojedete nejspisMIKI-GT píše:Bylo to v Konopáči, ale myslím to tak že jsem tu štreku jel minulý týden.. Dohy bohužel jede už v 11 (já jsem v práci do půl 3) takže bych jel sám..Katy píše:2miki-gt: tohle ale je na Rozkosi , NE na Pavove.... si myslim ze tam meli sraz Italian.
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Dohy píše:ja jedu driv s martym pojedem kvuli puntikovi pojedem uz kolem 9-1O .. pojedem tak 80.. TAKZE VENDO NECEKEJ NA ME ani nikdo nas dojedete nejspisMIKI-GT píše:Bylo to v Konopáči, ale myslím to tak že jsem tu štreku jel minulý týden.. Dohy bohužel jede už v 11 (já jsem v práci do půl 3) takže bych jel sám..Katy píše:2miki-gt: tohle ale je na Rozkosi , NE na Pavove.... si myslim ze tam meli sraz Italian.
Dohy, ty pojedeš 80? dyt jak si jel do klášterce od tebe, to 80nebylo, natož na dálnici
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Miki to taky nebylo 280 KM ! pojedem fakt v kliduMIKI-GT píše:Dohy píše:ja jedu driv s martym pojedem kvuli puntikovi pojedem uz kolem 9-1O .. pojedem tak 80.. TAKZE VENDO NECEKEJ NA ME ani nikdo nas dojedete nejspisMIKI-GT píše: Bylo to v Konopáči, ale myslím to tak že jsem tu štreku jel minulý týden.. Dohy bohužel jede už v 11 (já jsem v práci do půl 3) takže bych jel sám..
Dohy, ty pojedeš 80? dyt jak si jel do klášterce od tebe, to 80nebylo, natož na dálnici
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Z Přelouče je odjezd v 16:30. Ani o minutu později
Blue motocar PuntoFabia - prodáno
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://puntotuning.eu/fans/010-pulmilos/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
V Přelouči sraz u Penny a v 16.30 odjezd. Neleknout se takovejch kašparů, co si tam hrajou na výběrčí za parkoviště. Prostě vjedete dovnitř, dostanete lístek a při odjezdu řeknete, že jste byli v Penny na nákupu a když odjedete do hodiny, tak se nic neplatí
Blue motocar PuntoFabia - prodáno