Celoslovenský Fiat Punto zraz 24-25.8.2013 Nitrianske Rudno
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Re: Celoslovenský Fiat Punto zraz 24-25.8.2013 Nitrianske Ru
Romandinho.ty s pisal ze zoberes dva tricka,ja bi som zobral az pat,vsetci somnou nemozu prist na zraz,tak chcu aspon tricka.Vsetci sme PUNTACI,a onejaky cas nam do rodiny pribudne dalsi PUNTAS. Matto mas pravdu stym nech je tam ,,Celoslovensky Fiat Punto zraz atd.a bude to uz spica.To modre tricko nema chybu,PECKA.
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
Co sa tyka farby tricka tak to si myslim ze aku farbu objedname taka bude. Tu sa v navrhu jednalo len o potlac No a 2 mne stacit budu este moc "puntickarov" nepoznam a hlavne tu v BA
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Ja tiez nepoznam tu v KE vela puntickarov.To je jedno akej farby budu tricka aj tak budu super. Sme piati doma,len ty zvisny traja nemozu prist,budu v praci.
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
No ja viem zatial o 3 tičkách čo by som bral
A ešte jedna vec zistite niekto prosim vas čo by to približne stalo a ešte ake vlastne velkosti sa budu robiť že či bude jedna alebo podla vyberu
dnes som poslal ten predbežný návrh tak dúfam že do piatka sa mi ozvú čo a ako
tričká budú rôznzch veľkostí ba dokonca aj farba sa bude dať vybrať...neodporúčam červené, biele, zelené tričká kedže tam bude trikolora....
predstavujem si to tak že ked mi pošlú cenu za tričká..
dám účet a všetci čo majú záujem mi pošlú peniaze na účet v dnešnej dobe to nie je problém aby napíše sa nik do špecifického alebo ako sa to bude dať...
napíše mi každý kto pošle peniaze nik, počet kusov a veľkosti
to len z toho dôvodu že ludia sme rôzny a aby sa na koniec nestalo to že ja tričká zaplatím a niekto nepríde alebo povie že už nechce...a kto nepríde tričko sa mu môže poslať na dobierku
tak čo vi na to chalani dúfam že zajtra bude suma resp najneskôr piatok
predstva tričiek je zmeny už tam nebudú až také zásadné takže treba si potom pozrieť verziu konečného návrhu...ved to sa ešťe upresní
tričká budú rôznzch veľkostí ba dokonca aj farba sa bude dať vybrať...neodporúčam červené, biele, zelené tričká kedže tam bude trikolora....
predstavujem si to tak že ked mi pošlú cenu za tričká..
dám účet a všetci čo majú záujem mi pošlú peniaze na účet v dnešnej dobe to nie je problém aby napíše sa nik do špecifického alebo ako sa to bude dať...
napíše mi každý kto pošle peniaze nik, počet kusov a veľkosti
to len z toho dôvodu že ludia sme rôzny a aby sa na koniec nestalo to že ja tričká zaplatím a niekto nepríde alebo povie že už nechce...a kto nepríde tričko sa mu môže poslať na dobierku
tak čo vi na to chalani dúfam že zajtra bude suma resp najneskôr piatok
predstva tričiek je zmeny už tam nebudú až také zásadné takže treba si potom pozrieť verziu konečného návrhu...ved to sa ešťe upresní
ešťe poznámka tak teraz mi odpísala pani že tričko stojí cca 3€...a potlač..tiež tak 2-3€ ale že to musí ešťe zaceniť presne tak cena ya potlač je len informatívna
-
- Zkušenej Fiaťák
Ak to bude do 10 Eur tak berem 2 len neviem aku velkost bo niekedy dam XL a je mi velke a niekedy XXL je male takze asi jedno take a jedno takepepaxx píše:ešťe poznámka tak teraz mi odpísala pani že tričko stojí cca 3€...a potlač..tiež tak 2-3€ ale že to musí ešťe zaceniť presne tak cena ya potlač je len informatívna
Peniaze na ucet niesu problem poslat a je to aj to najlepsie riesenie
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
to je prijatelna cena
pepaxx- tak tá prebežná cena je super, uvidíme ked sa to nacení ... , s tou platbou vopred súhlasím, tiež by som to tak riešil ... inak pre lepší prehlad, tu je zoznam, kto sa zatial na tie tričká ozval:
Dusan.dd - M
punto19
Laci77 - 1ks L(modrá)
Marecino69 - XL
Matto - 1ks M/1ks S(dámske)
peter963 - 4ks M/1ks S
Romandinho - 1ks XL/1ks XXL
Banshee- 1ks L
Tatranec - 2ks XL(čierne,zelené)/1ks L (žlté)
HIISS - 1ks L (čierne)
puntiak - 3ks
ZMTUNER - 1ks M
PunTUN - 1 ks XL/1 ks L
Dusan.dd - M
punto19
Laci77 - 1ks L(modrá)
Marecino69 - XL
Matto - 1ks M/1ks S(dámske)
peter963 - 4ks M/1ks S
Romandinho - 1ks XL/1ks XXL
Banshee- 1ks L
Tatranec - 2ks XL(čierne,zelené)/1ks L (žlté)
HIISS - 1ks L (čierne)
puntiak - 3ks
ZMTUNER - 1ks M
PunTUN - 1 ks XL/1 ks L
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte..precital som vsetky konverzacie o trickach..ak sa ma jednat u tuto verziu tak si objednavam vo velkosti M-1KS v ciernom prevedeni..kedze zatial sa riesi este cena a caka odpoved od nich..tak zatial len takto hlasim..ak bude sa mat dat tlacit im tak nech to sem Pepo napise..a ja mu poslem na ucet peniaze zan..s tym problem nieje
PS: este ma napadlo..neviem ako tie slova ukazu na tricku..ale ked bolo by im dobre napisat v maily aby tu velkost pismen tak upravily aby bolo ich na tricku ich vidiet cele pekne ak to oblecieme..aby to nevyzeralo prilis velke alebo sa nestalo ze nebude slova poriadne vidiet budu niekde na bok zahnute
Tak isto aj to Logo vpredu Fiat..nech je nejake primerane ..nie nejaky velky capak )
PS: este ma napadlo..neviem ako tie slova ukazu na tricku..ale ked bolo by im dobre napisat v maily aby tu velkost pismen tak upravily aby bolo ich na tricku ich vidiet cele pekne ak to oblecieme..aby to nevyzeralo prilis velke alebo sa nestalo ze nebude slova poriadne vidiet budu niekde na bok zahnute
Tak isto aj to Logo vpredu Fiat..nech je nejake primerane ..nie nejaky velky capak )
- Přílohy
-
- puntotjsj.jpg (89.02 KiB) Zobrazeno 2766 x
Vsetko super, len mne ako -Ex by ste jedno nevyrobili s napisom BRAVO? Ale nie,srandujem, beriem jedno cierne L, znacte ma
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
samozrejme finálnu verziu budeme ešťe konzultovať ale Hiss ide o tie čo si písal predbežne
možno gramatika bude zmenená ale to budem informovať ked to budete chceť takto tak to nechám tak
celoslovenský zraz fiat punto
nitrianske rudno
2013
takto mi to prde také prirodzenejšie ale hovorím záleží na vás
možno gramatika bude zmenená ale to budem informovať ked to budete chceť takto tak to nechám tak
celoslovenský zraz fiat punto
nitrianske rudno
2013
takto mi to prde také prirodzenejšie ale hovorím záleží na vás
caute aj ja urcite beriem velkost-M s platenim nie je problem a rudno je super pred tyzdnom som tam bol stanovat z detmi...len aby pocasie vyslo!!!!
je tu niekto od prievidze?