Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
ja som zase daval zapisovat a vyslo ma to oficialnou cestou 70 euro aj z certifikatom a kolkamy akurat ze tak dva tyzdne nato cakasMatto píše:no to máš pravdu, ja som tiež kvôli tomu kupoval 14tky kolesá, aj ked v TP mám 13tky, ale 14tky mi zatial vždy akceptovali a nič nepovedali
Presne tak ako pise Pepoxx!!!! to je jediny problem vacsich koliesok...ja som dopisoval 14tky za 33e certifikat a 2x 6e kolok, a dva tyzdne cakania:) este stale mozem tieto predat a kupit tie od kamossa, ked sa oteplii vyskusam ich nahodit ze ako to ukaze:)Pepoxx píše:matto: sak problem neni jazdit s vacsimi kolesami aj ked ich nemas zapisane v technicaku, o policajtov ani tak nejde. Ide skor o to ze ked sposobis nahodou nejaku nehodu alebo nieco podobne poistovna ti moze odmietnut zaplatit skodu...
pekne pekne...a mne kedy urobis takePuntoRacer píše:kolega, snad sa neurazis, ale tak dobra fotka, ze proste mi to nedalo
Uploaded with ImageShack.us
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |