Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
mam tie kotuce nahodene brzdi to dobre akurat co tam neni ako na obrazku tak to chladenie lebo tie kotuce su tenke nato aby boli chladene na obrazku je model asi z niakeho bmw alebo podobne ale drazky su ako na obrazku inak pisu ze nehrdzaevju tak som zvedavy dam info ked pojde dole koleso a budem farbit brzdove celusteMatto píše:tie brzdy sa mi zdajú až podozrivo lacné, na to, že na obrázku sú drážkované, a ešte sa mi zdá že aj chladené, radšej si to ešte over, ja som za tú sumu kúpil tiež Brembá, ale 240tky na zadok z GTčka, bez drážok a chladenia, a to som bol ešte vytešený ako dobre som kúpil![]()
ku gumám, podľa mňa si dobre vybral, Fulda patrí k špičke podľa mňa, mám od nich zimne a neviem si ich vynachváliť, akorát dúfam, že nebudeš lutovať ten rozmer, ja som 185/60R14 vymenil radšej za 185/55R14, alebo ak máš dosť široké disky 195/45R14, no ale to by pri tvojom znížení bol už fakt low rider
neuraz sa ale za 320euro si viem predstavit aj krajsie diskyPetkoPN píše:Chcel som vacsie kolieska ale nejsu eurase, ale stale slintam nad tymito z bravo gt...
http://auto.bazos.sk/inzerat/13374136/E ... 555R15.php" onclick="window.open(this.href);return false;
A k tym brzdam, to foto je len ilustracne:)
no vidis ze to ide konecne nieco paradne tie su podla mna sto krat lepsie ako tie fiatackePetkoPN píše:Mne sa strasne pacia, nemozem si pomoct:(
Este kamarat by mi pustil tieto ale su bez gum 15tky
ENZO CUP
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |